Kaisa:
Pikkukaveria olen kutsunut Einariksi. Kun olin päättänyt kutsumanimen ja menin myöhemmin ruokkimaan pentua laatikolle, niin huomasin, että äsken vaihdetuissa pissapapereissa oli juttu Einari Oinosesta. Hyvä sattuma :)
    Loppuviikosta pitäisi olla töissä. Einari on sen verran vilkas liikkuja, että en tiedä mitä siitä työnteosta tulee. Pitää katsoa, saanko jonkin aitauksen sille väsättyä. En viitsisi ostaa kevyttä pentuaitausta, kun ei sille taida jatkossa olla käyttöä. Sella ei muutes enää viitsi hengata kovinkaan Eikan kanssa. Jopa yölläkin haluaa livahtaa sen luota pois.

Eikan ostaja: Otatko minuun päin yhteyttä, kun en saa sinuun yhteyttä!

Tietääkö kukaan Liettuan valioitumissääntöjä? Siellä on kuulemma pikkusertiä ja isoa sertiä. En ole oikein päässyt jyvälle. Jääkö serti roikkumaan, jos ei ole vielä Suomen valio? Jos ekapäivänä koira saa sertin, niin voiko se ottaa vielä toka päivänä vastaan sellaisen? Vai siirtyykö se seuraavalle? Olen vähän miettinyt näyttelyreissua. Alkaa vaan pukkaamaan halvemman ilmoittautumisen eräpäivä. Ehtiikö tässä järjestellä asioita? Lasse suostui, että lähtisi mukaan auttamaan. Koirat eivät vaan taida mahtua autoomme...

Eilen illalla, kun alkoi olla jo pimeää, tyttömäykkyset olivat vielä irti ulkona. Lassen kanssa katsottiin telkkaria, ja yhdessä vaiheessa alkoi kuulua sellaista rapinaa ikkunalaudalta. Ja kohta uudestaan. En keksinyt siihen syytä, sillä ei mäykytkään ikkunalaudoille ryykää. Lasse kuitenkin ehdotti sitä, laittoi valot kuistille ja puikahti ulos. Tuli kohta sanomaan, että joku iso öttiäinen lensi hänen ohitseen tuolille. Äkkiä kamera hakemaan. Tässä kuva kuoriaisesta. Mikä ikkunalaudan rapistelija lienee?