Kaisa:
En tiedä olenko tulossa kipeäksi. Keuhkoja polttelee. Ja muutakin remppaa on. Mutta jos jätetään yksityiskohdat pois tällä kertaa (juttu menisi pissa-kakkahuumorin puolelle) :)

Käytiin Oivan ja Aden kanssa siellä luolaharkoissa. Adena tarkasti jälleen tyhjän luolan täydellisesti ilman haukkua. Oiva puolestaan haukkui, mutta ei mahdottomasti. Varmisti, että eihän se kettu luuraa siellä pesässänsä. Molemmat koirat tulivat luolan suuaukolle kutsusta. Se oli hieno kohta harkoissa, sillä Oivahan ei ole ennen tullut itse pois luolasta.
   Kun Ade ahdisteli kettua, niin Oiva oli karannut boksista. Se oli hiukan mellastanut autossa. Ihmettelin, että miten autossa on valot päällä. Lasse meni autolle ja kohta Oiva vilahtaa juosta ohitseni rakennuksen ylisille elikäs luolalle. Ja minä perään! Oiva oli hiukan kuumunut autossa, niin ei ollut boksikaan pysynyt liitoksissaan. Mutta meinasipa tuo ukkokultakin kuumua, kun huomasi, että Oiva oli saanut kojelaudasta irti osasia. Ja valitusta tuli siitäkin, kun Oiva oli nenättänyt kaikki ikkunat...pitänee muistaa pyyhkiä ne :)
    Ketun tuoja sanoi, että nytpä on sellainen kettu, että ei jää koirista kuin hännät jäljelle. En tiedä, että miten huumorimielellä hän tämän asian tarkoitti sanoa. Mutta Adelle se antoi kyytiä. Ja Adellehan siitä tuli itku. Ei tullut pahoja jälkiä, mutta kyllä verta turahti tulla jonkin verran. Ade harjoitteli myös hiekkaesteen kaivamista, ensimmäisen kerran. Aluksi Ade ei hoksannut, että mitä pitäisi tehdä. Kun asia oli opittu, niin kyllä se toisella kerralla jo sujahti hyvinkin nopeasti hiekkakasan läpi. Aden harkat meni muuten hyvin, mutta se ei meinannut haukkua ketulle, kun se oli ensimmäisessä pesässä. Toivottavasti se kuumuu kokeissa heti alussa sen verran, että älyää myös haukkua!
    Oivan harkat meni ketun kanssa hyvin. Puhtia riitti. En huomannut harkkapaikalla, että silmäkulma on koiralla auki. Mutta ei sekään pahan näköinen ollut. Vähän kun putsailee koiria, niin kyllä se siitä!

Sitten vain jännätään kokeisiin saakka! Markkuakin koirien tulokset kiinnostaa. Pyysi ilmoittelemaan, että minkälaista tulosta koirulaiset ovat saaneet.