Kaisa:
Sellan ja Alviksen Baltian valio-diplomit ovat saapuneet Lapparin postiin. Pitää siis lähteä pyörähtämään sinne päin. Ei taaskaan voinut jäädä loikoilemaan sänkyyn :) Eilen oli aikainen nousu, jotta ehdin Lassen kyytiin. Oiva lähti töihin mukaan. Riikka nimittäin nyppi sitä.
    Olisi ollut kiva käydä Lapinlahden kirjastossa. Bussi lähtee työpaikkaa kohti klo. 10, ja kirjasto aukeaa siihen aikaan. Ei siis onnistu. Olisin katsellut äänikirjoja, sillä Siilissä ammottaa äänikirjahylly melko tyhjänä. Saisivat tilata enemmän äänitteitä.

King Tours ei ole maksanut vieläkään pyytämääni hyvitystä. Lähetin sinne sitten Kuluttajaviraston kaavakkeen. Katsotaan tuleeko eloa asiaan.

Ulkomailta, Ahram-kennelistä tuli viestiä, että heillä olisi myydä minulle ibbeläinen. En minä nyt voi ottaa, kun Shakirakin tuli meille. Ibberojektit pitää siirtää myöhempään tulevaisuuteen.

Tänään on Viola-frettiläisen astutus pitkäkarvaisella Oscarilla. Tuntuu siltä, että pk pentuja ei tule. Mutta olisihan se iloinen yllätys :) Pitkäkarvaisia frettejä ei oikein tahdo saada mistään.

Ilta:
Kuuntelin Kalevalan lasten versiona. Se oli suomennettu nykykielelle. Oli kiva kuunnella, kun ymmärsi kuulemansa. Lasten Kalevala oli vain todella karsittu versio, mahdutettu neljään levyyn. Olisin voinut kuunnella enemmänkin. Oikean Kalevalan kuuntelu minulla jäi aiemmin kesken. Voisihan sen kuunnella jossakin vaiheessa loppuun.

Skannasin diplomit koneelle ja lähetin Kennelliittoon, niin tittelit vahvistuvat Suomessa.