Kaisa:
Nyt on sitten kaikki tittelit anottu Sellalle ja Alvikselle. Siis sellaiset, jotka tässä vaiheessa ovat mahdollisia. Tänä aamuna rustasin Baltian valio-hakemusta molemmille Viron Kennelliittoon ja jo aiemmin laitoin Suomen Kennelliitolle anomuksen Sellan C.I.B.-tittelistä. Alviksen vastaavasta tittelistä ei ole vielä kuulunut mitään. Minulla on sellainen käsitys, että anomusaika on ainakin 6 kk.

Frettiläisillä on jo alkanut kiimat! Ovat tänä vuonna sitten ihan ajoissa. Eivät ole saaneet lisävaloa tai mitään. Frettilässä on nyt uusi ikkuna toisen päällä ja eristeitä olen lykkinyt reunoille. Muita muutoksia ei oikeastaan ole ollut. Ruokintakin on pysynyt saman kaltaisena kuin ennenkin.
    Porukoita pitää ruveta erottelemaan, kun ovat tyttö-poika-ryhmissä. Ja pitää katsoa tyttösille sopivat synnytyshäkit. Lassea olenkin pyytänyt jelppaamaan, kun osasta häkeistä on saranat hajonneet ja verkkoakin pitäisi yhdestä vaihtaa. Nyt olisi sitten toimittava.

Mutta nyt loppuu kirjoittelut, sillä akvaarion huoltokeikka kutsuu.

Riikka:

Tänään sain viestin ruotsalaiselta pennunvaraajalta, että elämäntilanne muuttui yllättäen, eikä hänellä riitäkkään aikaa pennulle. Samoin kävi eräälle uroksen ostajalle.... Nyt siis varauslista on heittänyt häränpyllyä ja meillä onkin vapaana vailla kotia kolme komiaa urosta ja zipakka tyttönen:)