Riikka:

Jopas jotakin, Terohan taas aikanaan yllätti ja hankki meille liput koirakuiskaajan shown:) " Cesar Millan LIVE -seminaarissaan Millan käyttää viimeisintä tekniikkaa edustavaa multimediaa ja mukana on koiria ja heidän omistajiaan havainnollistamassa hänen ainutlaatuisia konseptejaan. Seminaarishow’nsa ensimmäisellä puoliskolla Millan opettaa yleisölleen kuinka jokapäiväiset asiat, joita kotonamme teemme, saattavat kasvaa koirille käytösongelmiksi. Hän tarjoilee myös arvokkaita vinkkejä ja keinoja koiran rauhallisena ja tasapainoisena pitämiseen kotikonstein. Seminaarishow’n toisella puoliskolla Millan demonstroi kuinka tärkeää ihmisten energia  ja johtajuus on koirille. Samalla Millan esittelee yleisölle maailman koiran näkökulmasta katsottuna. Cesar Millan vetää koko seminaarin englannin kielellä."

Nyt se pitkä odotus sitten toteutui ja olen nähnyt huikean Cesarin ihan livenä. Aivan mahtava mies ja hyvä esiintymään. Vaikuttaa hyvin maanläheiseltä ja koirat huomioon ottavalta tyypiltä. :) Häntä kovasti kritisoidaan tekniikoistaan, mutta minä olen vakuuttunut siitä, että suurin osa meikäläisistä ei pidä koiristaan niin hyvin huolta kun tämä mies.

Helsingissä tuli siis käytyä taasen hyvin pikaiseen, joten muutapa sille reissulle ei mahtunutkaan... mutta aivan mahtava reissu oli. Positiivisesti yllätyin siitä, että vaikken ole mikään kielinero, ymmärsin kaiken mitä Cesar kertoi. Olen ylpeä siitä:) Ihmettelen vain miksi tuo oma englanninkielen ulosanti ei tahdo onnistua?!

Kaisalle ja Lasnelle kiitos kun hoiditte koiruuksiamme:)