Kaisa:

Eilen minun piti kirjoittaa blogiin Riikalle lyhkänen runo Tarjan päivän kunniaksi, kun lukemastani runokirjasta sellainen sattui osumaan kohdille. Mutta eilen ei tullut kovin pyörittyä koneella, niin se sitten jäi. Laitetaan tälle päivälle :)

Tarja!
Kun ei enää ulvo kuuta
tippuvat tähdet syliin

-Kari Hotakainen

Mammiainen on ruvennut hajottamaan aitaa. Ei ole kuitenkaan karannut yhtään kertaa. Eilenkin oli repäissyt pampulan naulan läpi. Pampula oli ihan koskemattoman näköinen. Naulasin sitten uudella naulalla kiinni. Vieressä on aikaisemman tuhoamiskerran jäljiltä solmu, kun oli ilmeisesti purut nauhan katki.
    Ratsastelut on jääneet vähiin, kun kavioiden pohjiin paakkuuntuu niin hirmuisesti lunta. Ja jäällä kulkeminen on jo Maamuskallekin hankalaa. Uppoaa sekin tosi syvälle. Ja pohjalla on ikävästi loskaa. Minä keinun selässä puolelta toiselle, kun Mammiainen yrittää pästä eteenpäin...
    Ajattelin siis, että aloitan sille naksutinkoulutuksen (kun kumppari ei vanhukselle kelvannut leikkikaluksi). On jotakin pientä virikettä. Mammiainen päätti, että syö naksuttimenkin, jos ei ole koko ajan porkkanaa tarjolla. Kun naksuttimeen on hiukan jo tutustunut, niin aloittelin aamulla opettamaan sille nyökkäämistä. Katsotaan, oppiiko se ikinä tuota temppua!

Lasne sai Esteristä vain lähikuvia, sillä E ei suostunut menemään kauemmas...