Kaisa:
Sain vasta eilen tietää, että meillä olisi pitänyt olla tänään pienimuotoiset talkoot kattotuolien laitossa. Mutta ne nyt kuitenkin peruuntuivat sään vuoksi. Sataako huomenna samalla tavalla?

Altti oli tänään lähdössä minun mukaan hirmuisella innolla niin kuin Tallinnan reissuaamuna. Silloin se kyttäsi minua koko aamun, että en jätä sitä. Ja kun se erehtyi menemään kodinhoitohuoneeseen, laitoin oven kiinni. Siitähän se itku tuli. Oliko reissu muka niin mukava, että olisi nyt ollut uudestaan lähdössä sellaiselle? Vai mitä lie Altin päässä liikkuu?

Vielä jos näyttelyistä sen verran mainitsen, että aika moni otti kuvia ibbeläisistä. Yhdelläkin miehellä oli kamerassa aikamoinen tötterö. Olisikohan voinut olla jostakin lehdestä. Ehdotti, että kaikki ibet olisivat samassa kuvassa. Sanoin, että voihan sitä yrittää... Olisi kiva tietää, että missä julkaisuissa kuvia on, jos ne menevät/menivät julkisuuteen.

Lupasin koirille ennen näyttelyreissua, että jos tsemppaavat siellä, niin Lasne saa tehdä niille ruskean kastikkeen lihapullilla. Eilen oli kavereilla sitten herkuttelupäivä (myös mäykkyläisillä). Sella oli aikasta liimautuneena keittiön puolella. Ja kun ruokailu oli ohi, niin Sella sanoi, että saisko vielä toisenkin annoksen, kiitos!

Ensimmäiset frettipentueet ovat syntyneet. Toivon kovasti, että kaikki menee hyvin! Toisessa pentueessa on 5 vauvaa ja toisessa 2. Römsterin ja Irman vauvat ovat kasvaneet hyvin. Joukioon kuuluu albiinoita ja musta-valkeita yksilöitä.

Meidän hääpäiväkin oli ja meni. En tänä vuonna ostellut mitään. Lasse ei muistanut koko päivää. Osti sitten jälkikäteen kuohuvaa ja herkkusia, mm. mansikoita :)

Riikka:

Aikamoinen päivä ollut. aamu alkoi sillä, että pidin pari tuntia koirakoulua hirveessä sateessa. Mitäpä niitä perumaan. Jos sattuu, että koko kesän sataa niin eipä olisi kursseja ollenkaan. Muuten olinkin Har-Missa Kaisan apuna... joo apuna varmaan.Sainkohan mitään järellistä edes aikaiseksi. Työpäivän jälkeen kävimme katsomassa Kaisan kanssa pientä omakotitaloa Pöljällä, olisi vuokrattavana. Terppa ei ole täällä niin ei päässyt mukaan.. Saatiin kyllä jo kädenvääntöä puhelimessa sijainnista. Kun on niin korvessa.. Jaa?

Ja hyviä uutisia. Onnenkäpälän Beritl saanut luonnetestistä 170 pistettä ja läpäissyt testin. Nyt on Neelalla entistä ehompi sulho tarjolla:)Onnea Raili+muut:)