Riikka:

Olenkin täällä rimputtanut ja ramputtanut Kuopion tulevista näytelmistä:) Columbo, Carlo, Osku ja Claara (Kaisa ilmoitithan) ainakin olisi Onnenkäpälän poppoosta menossa sinne. Jännä nähdä sitten muitakin "omia" :) Toivottavasti jokunen vielä tulisi mukaan. Ja holskuja ylipäätäänkin, kun niitä vähemmän missään näkee.

Eilen lähti mäykkyläisiä uusiin koteihin. On se jännä paikka uusille omistajille kun pikkuiset tulee ja valloittavat sydämet:) Hyvää jatkoa kaikille sinne ja kiva kun osa jää tähän lähelle niin nähdään niidenkin pentusten kehitystä.

Kikka sisko oli kirjoitellut blogiinsa eilisistä touhuista... tuntuu sielläkin vaan kiirettä pitävän... illalla sain sitten tekstarin, että sydän pompottaa ikävästi (lie sama kun mulla aikoinaan...).. Että rauhotuhan välillä... Heeh paraskin sanomaan. Mullakin tuo eilinen oli jotenkin ihan absurdi. Hommia oli kamalasti ja jotenkin päivä vaan hurahti..ei oikein niin kun pysyny itekkään kärryillä. Aamusta jo menin Har-Miin ja illalla oli westien trimmi, joten vasta seiskan jälkeen olin kotona:)

Tero kultsinen kokosi eilen agilitykeinun. Hieno on. Temppuilukursseja on kysytty todella paljon. Nyt viikonlopun aikana jos saisin radan tohon pihalle ja pääsisin Nepan kanssa testaamaan onko toimiva. Sitten päivät lukkoon ja ilmoittautumisia vastaan otetaan. Seurailkaahan Omalemmikki.net sivuja... kannataa ilmoittautua saman tien, koska ryhmäkoko ei voi olla kovin suuri ja rajallisen määrän kursseja kerkeen vetämään!

Kaisa:
En ole Riikka vielä ilmoteillut koiria näyttelyihin. Pitää kirjoitella kaavakkeet maanantaiksi.

En vieläkään saanut Altin vasta-ainetestin tulosta. Aika hilkulle jää... Paavo sanoi, että tulos on voinut jäädä rajoille, niin tekevät uuden testin.


Piiparinen eli Maikku.


Yritin kuvata vielä kaikkia pentuja ryhmänä ennen kuin lauman jäseniä lähti uusiin koteihin.