Riikka:

Huh heijaa... Tiukat kaksi päivää takana. On ollut muutohommaa ja vielä samaan syssyyn sattui päällekkäin Dogsitter kouluttajana toimiminen. Sain kunnian olla 4H:n Dogsitterkouluttaja ja koulutusta oli perjantaina nelisen tuntia ja eilen lauantaina ihan kahdeksan tunnin päivä. Tero isänsä kanssa roudasi sillä aikaa muuttokamoja paikasta A paikkaan B:) Itse selvisin vasta neljän jälkeen auttamaan... Päivälle tuli mukavasti pituutta kun oli herännyt jo kuudelta ja untenmaille mentiin vasta kahden aikoihin. Nyt pitäsi taas ryhdistäytyä ja rueta hommiin:) Nooo koirien kanssa on jo pieni aamulenkki heitetty. Koirat on muuten suht kummissaan tästä meiningistä. Toivotaan, että ne kotiutuvat pian uusille tiluksille.

Kaisa:
Ja minutkin Riikka veit kotia, kun menin myöhästymään linja-autosta. Kävelin Riikan ja Teron uudelle kodille. Tuli nähtyä sekin :)

Toissapäivänä naisasiakas tuli liikkeelle puketin kanssa ja laittoi pöydälle kommentoiden, että tässä sinulle kukkia. Minä mietin mielessäni, että onkohan nainen tullut oikeaan paikkaan, kun en yhtään hoksannut, että mistä jutusta on kyse. Oli sitten pakko, kysyä, että mistä on kysymys. Nainen halusi kiittää, kun olin kertonut omia kokemuksia Rimin haimanvajaatoiminnasta. Naisen pojan koira oli sairastunut samaan sairauteen. En minä nyt tuollaisesta kukkia odota. Kyllä voin rupatella muutenkin :) Mutta nyt Har-Mia koristaa valkoinen syklaami.