Kaisa:
Olen kysellyt ulkomailta ibbenarttuja. Monessa paikassa on samaa sukua olevia yksilöitä, niin saa tiirailla, että saisi erilaisemman yksilön suvultansa. Immeiset eivät usein edes vastaa, kun heille laittaa viestiä. Voisivat nyt jotain kommentoida. Monella on pentuesuunnitelmia, mutta tällä hetkellä ei ole tarjontaa. USA:ssa olisi varttuneempi pentu, mutta kasvattaja ei vastaa viesteihini. Espanjasta minuun otettiin yhteyttä. Kieli tuottaa ongelmia. Minä kirjoitan miehelle englanniksi ja hän vastaa espanjaksi. Espanjan alkeilla ei pitkälle pötkitä. Me ljamo Kaisa ja semmosta pientä vielä muistan :) Quisiera una botella de vino tinto. Meniköhän oikein? Eli haluaisin pullon punaviiniä. Teron tuttu ei osannut suomentaa viestejä. Ulla-eläinlääkärinkin kanssa tuli asiasta puhetta. Hän sanoi, että hänellä on ystävä, joka osaa espanjaa. Ja hän on kuulemma tuonut koirankin espanjasta. Ulla lupasi kysyä, että jos hänen ystävänsä auttaisi minua. Jospa se Ulla ennättäisi kiireiltään kysäistä asiaa...  Jos ystävä voisi rustata muutaman kysymyslauseen espanjaksi, niin saisinkohan enemmän tietoa koirista. Tuntuu aika nihkeästi tulevan tietoa... Sellan kasvattaja sanoi, että ovat siellä päin vähän sisäänpäin kääntyneitä. Pitäisi mennä paikan päälle tutustumaan kasvattajaan koirineen, niin voisivat olla avoimempia. Ei taida nyt tulla mitään Espanjaan lähdöstä.

Unohdin aiemmin laittaa Einarista kuvia tänne, niin laitan nyt samalla kerralla kuvia päiviltä 30.9. ja 3.10.


Ruokatauko telkkaria katsellen. Altti ihmettelee pikkuveikkaa. Ja Sella antaa pesuhuoltoa.


Kopisteluun menevä mattokasa on mielenkiintoinen.


Talitintin ryökäleet varastavat meiltä eristeitä. Parvena käyvät vierailulla.

 

Riikka:

Jos vanhat merkit pitävät paikkaansa niin Neuppasen astutus olisi tuossa sunnuntai-maanantai aikana. Täytyy tässä viikolla kävästä kummin koirulaisen luona kattomassa mitä se Neela uroksesta tuumaa:) Alustavasti suunnittelin, että Helsinkiin täytyisi lähteä sunnuntaina. Mukava ajankohta. Lauantaina ehkä juhlitaan ikääntymistäni... silleen sitten sunnuntaina on ihan skarppina juu:)

Olisi kyllä todella kiva jos astuttaminen menisi nappiin. Mm. sen takia, ettei jalostustoimikunnalla ollut tarjota yhtään sopivaa urosta Neelalle?! Toinen oli silmävikainen ja toinen muuten epäkelpo...ainakaan minulle:) Paras ratkaisu olisi tietenkin tuo oma kasvatti, mutta jos tälläkään kertaa homma ei onnistu olisi voinut astuttaa jollain toisella urholla. " Ei kellään sattus olemaan näpsäkkää holsku-urosta tarjolla astutukseen?"

No mutta tämän kummempia löpinöitä en taida kirjoitella. Työt kutsuvat!