Kaisa:
Kirsi kirjotteli omassa blogissaan pimeydestä. Se on kyllä totta. Ei tee mieli lähtee tuonne ulos lenkkeilemään, mutta pakkohan se on. Eilenkin sain karkuutettua Aden, kun en nähnyt mitään. Ei ollut lamppua mukana. Onneksi tuli suht pian takaisin.

Kun eilen kirjoitin juttua tuosta "Ai mitkä tavarat?", niin se kävi taas toteen. Asiakas on odottanut kissanruokasäkkiä varmaan kohta parisen kuukautta. Tuote pitää tilata erikseen tukusta, sillä se ei ole vakio tavaraa. Tukku sitten tilaa tuotteen ulkomailta. Mutta ei nämä rähmäkäpälät ole tilannut säkkiä! Voi perrr...
Ruokia tuo nykyään maahan toinenkin tukku. Pitäisiko kysyä heiltä, että onko ruokaa saatavissa?

Eilen illalla haettiin levyt ulkorakennukseen. Menomatkalla oli poliisi tienvarressa. Lassen kanssa siinä, että voi ei! Tulomatkalla saadaan sitten sakot. Kun levyt ovat niin isoja, etteivät mahdu kärryn sisälle. Lasse siinä yritti minua saada ajamaan, että tulisi pienemmät sakot... Mutta kotimatkalla ei näkynyt poliiseja.  Vaikka molemmat luultiin jo yhdessä vaiheessa, että poliisi vilkuttaa takana valoja, mutta valo vain heilahteli levypinon takia. Olisiko työpäivä ollut polliiseilla pulkassa? Meidän onneksi :)
    Hiton painavia levyjä muuten ovat. Myyjä sanoi, että noin 50 kg kappale. Oli siinä Kaisalla pingertämistä, kun nosteltiin niitä kyytiin!

Nyt pikaseen Sellan puurot pois levyltä, lenkille ja töihin! Iltapäivällähän on ne tukun ostopäivät. Ja ravinteliin varmaan mennään sen jälkeen. Sitä olen toivonutkin kovasti.

Töissä:
Käytiin taas koirien kanssa lenkillä pellolla. Ja siellä oli hirven jäljet... Sanoin Lasselle pysäkille lähtiessä, että kuuntele puhelinta, jos ilmotan, että hirvi ahdistelee. Koirilla oli taas hauskaa jäljestää sorkkien jättämiä painaumia. Onneksi elikkoa ei näkynyt.

Onkohan kaikki kaupat saanee tänään leipänsä. Oululaisen rekkaa raahattiin tiellä, kun oli ilmeisesti simahtanut. Ja tapaturmia oli sattunut. Radion mukaan, jossain Siilinjärvi-Kuopio välillä puretaan onnettomusspaikkaa ja bussin ikkunasta näin kun farmariauto oli ojan penkalla. Etuosa oli lyttääntynyt. Jospa ei olisi kuollut ketään.

1958555.jpg
Tinka koira kävi Har-Missa talvipukuostoksilla :)

1958556.jpg
Sellan ja Alviksen uusia hepeneitä. Sellan pannan sisus olisi pitänyt olla pinkki,
mutta sen värinen nahka oli loppu juuri nyt.

1958559.jpg
Uuden pannan testausta