Riikka:

Huokaus, aina tämä sama juttu, jotta vuosi vuodelta joulu tuntuu vähemmän joululta. Nyt siis ei voisi uskoa, että joulu on jo ovella! Varmaan tämä penturumba on sekoittanut pienetkin joulufiilikset. Vuorokaudet vaan kuluu pentulootassa ja ei ole väliä päivästä tai kellonajasta. Luultavasti käy vielä niin, että kökötän yksin täällä kotona, pentulaatikossa myös joulun. Eipä noita palleroita uskalla jätää kovin pitkäksi aikaa yksin. Onhan siinä joululahjaa ihan tarpeeksi, mussukat:)

Kaisa:
Tervehdys täältä Vilnasta. Matka oli pitkä, mutta viihdykettäkin löytyi. Reissussa mukana on Erkki niminen mies. Juttua piisaa, ja melkein aiheesta kuin aiheesta. Erkki istuu bussissa edessäni, joten saadaan kuulla kaikki jutut ja naureskella niille :)

Kaikki eivät ehtineet bussiin/laivaan. Ainakin yksi henkilö pääsi Viroon seuraavalla laivalla ja sitten kaverinsa kyydissä matkaamaan Latviaan.

Koirat ovat olleet aika tohkeissaa uudesta ympäristöstä. Äsken käytiin lenkillä. Sitten pitäisi alkaa valmistautumaan näyttelypäivään. Medän kehä on iltapäivän puolella. Tänään eikä huomennakaan ole kehässä muiden ibbejä. Tänään on ruotsalainen tuomari, Per joku ja huomenna on Saija Juutilanen.

Jos saadaan räpsittyä kuvia matkalta, niin laitan niitä myöhemmin esille.