Kaisa:
Heinolan reissu on nyt takanapäin! Päivä oli pilvinen ja hiukan sateinen, vaikka Heinolan suunnalla ei säätiedotuksen mukaan olisi pitänyt sataa. Koko Suomi taitaa olla pilvien peitossa!
Olin sitten aika sähläri kehässä. Vein Alviksen teltalle liian aikaisin ja otin Sellan tilalle. Siinä sitten napotin kehän laidalla Sellan kanssa, kun kehäsihteeri pyysi Alviksenkin vielä kehään. Johanna lähti sitten hakemaan koiruutta. Muut koirat ehtivät juosta kehässä rinkiä jne. kun Alvis saatiin paikalle. Mutta eipä tuo tuomari vilkaissutkaan Alvaroa. Alvis oli PU4. Sella oli puolestaan VSP :)

Johanna antoi monta vinkkiä tuleviin koitoksiin. Yritän pitää neuvot mielessä! Itse on niin hankala hahmottaa, että miten itse käyttäytyy ja että miten esittää koiraa, niin on ihan kiva saada palautetta.

Eipä tässä muuta sen kummempia ole tapahtunut. Varastorakennusta oottelen. En ole saanut kuskia puhelimen päähän...

Kuvia Heinolasta, kuvaaja: Pauliina Perheenmies
1833235.jpg
Alvis

1833236.jpg
Sella kauniina :)

1833237.jpg

1833238.jpg
ROP ja VSP

Riikkanen:
Minäpäs olen käyttänyt tämän vapaapäivän oikein mallikkaasti:
... kierrellen tässä kodin kulmilla olevia kirppareita ja vanhan tavaran kauppoja:)
Mielenkiintoista tavaraa oli paikat pullollaan, mutta onneksi Astia Liisa nimisessä myymälässä oli vielä myynnissä se mitä lähdinkin tavoittelemaan.
Nimittäin Kirsikkasarjaa oleva mokkakuppi ja alunen. Kallishan se oli, mutta niin harvoin noihin törmää, että oli se vaan pakko ostaa. Onneksi sitä ei oltu vielä myyty. Kävin nimittäin joku viikko aiemmin sitä tutkailemassa...