Riikka:

Hurjaa näyttelymenestystä... Ihan tohkeissani olen...olemme!

Laukaa 30.6.2012

Tuomarina Dimitris Antonopoulos: Maikku ROP, SERT, RYP-3, Pesonen VSP, SERT, Sakke (Pesosen veli) PU2, VARA-SERT.

Tuomari: Paavo Mattila: Onnenkäpälän Claara VSP, SERT, Onnenkäpälän Carlo (Claaran veli) PU2, SERT.

In Laukaa (judge: Dimitris Antonopoulos): Maikku (Firesoul) BOB,CAC, Best of Group 3, Pesonen (Onnenkäpälän Bernardo) BOS, CAC :)

Claaran arvostelu: Erinomainen narttu. Hyvät mittasuhteet. Kaunis pää. Erittäin hyvä runko. Hyväasentoiset, sopivasti kulmautuneet raajat. Hyvälaatuinen karvapeite. Liikkuu erittäin hyvin. Miellyttävä käytös.

Rovaniemi KV 2012 30.06-01.07.2012
Tuomari: BRANKOVIC ANNA, SERBIA
Onnenkäpälän Creeta (Nelli) hienosti ROP, SERT ja CACIB :)

Niin täytyy vielä sanoa, että oli todella kiva nähdä kasvetteja omistajineen. Carlon esitin kehässä... hieno koira kerrassaan, mutta nenä viisti maata. Loppu jopa multa kikkakakkoset miten saisin koiran juoksemaan kunnolla, mutta kai se tuomari jotain selvää sai koska SERTin antoi:) ja kehui Carloa kovasti:) Lisäksi ihan turistina kävi "näyttäytymässä" kasvattimme Onnenkäpälän Caaleppi eli Santtu. En olekaan luovutuksen jälkeen nähnyt. Tosi kaunis uros siitäkin kehkeytynyt. Taas tunsin onnenläikähdyksen sisälläni kun tiedän miten hyvät kodit koirat ovat saaneet. Tasapuolisesti rapsutuksia jokaiselle kasvatillemme!

Kaisa:
Täältä näkyy Laukaan tuloksia:
http://show.tailorsnet.com/laukaa2012/ryhLA.htm

On vaikeaa saada yksi koira VSP:ksi tai ihan ROPiksi asti. Ja meillä on nyt käynyt välillä niin, että meidän koirat ovat saaneet näyttelyistä nämä molemmat palkintosijat. On ollut mahtavaa!

Eilen tein vielä ennen nukkumaanmenoa jäljen. Tänään nimittäin on viimeinen ilmoittautumispäivä heinäkuun MEJÄ-kokeeseen. Altti siis jäljesti tänä aamuna suunnilleen 11 h vanhan jäljen. Yöllä oli satanut vettä, niin oli tainnut vähän hajut kadota. Altti oli hiukan pallo hukassa. Ja sitten pellolla oli jänis...nenä meinasi koko ajan vetää pellolle päin. Jäljestys meni surkeasti. Silti täytin ilmoittautumiskaavakkeen. En edes usko, että pääsemme kokeeseen, sillä niihin on niin paljon tunkua.

Aamuhommien jälkeen pakattiin auto ja lähdettiin Kuopioon. Lassen kanssa kierrettiin torilla, sillä siellä oli suurkirppis. Samalla reissulla käytiin katsomassa Etelä- ja Väli-Amerikan alueelta otettuja valokuvia VB-Keskuksessa. Iltapäivällä ryykäsimme Karttulaan luolalle. Harkkoihin tuli myös Muusa ja Emma. Muusa oli rohkaistunut. Painosti kettusta hienosti. Muusassa on se huono puoli, että päästää liikaa ääntä tyhjässä luolassa. Emmaa jännitti aikalailla. Se tarvitsee jonkin verran lisää harjoituskertoja. Muikku oli tomerana ja yritti painostaa repoa parhaansa mukaan :) Myös tyhjän luolan tarkastus meni hyvin. Pesosella on intoa ja paloa luolatouhuihin, mutta se on hiukan liian kookas ahtaisiin paikkoihin. Katsotaan, tuleeko siitä kettukoiraa ollenkaan. Sitten mukana oli vielä Velmu. Se oli tomerampi kuin edellisellä kerralla. Pumppasi vauhtia ja läheni kettua mukavasti :) Velmunkin ongelma on se, että se haukkuu liiaksi tyhjässä luolassa.

Tässä pähkäillään, lähtisikö Muusa elokuussa kokeisiin. Minä olen Lassen kanssa silloin reissussa, joten en ole tukena. Olisi ollut kiva, jos meiltäkin olisi joku koira päässyt kokeisiin. Ei varmaan Johanna halua ottaa Maikkua mukaan? :)

Kokonaisuutena viikonloppu on ollut todella upea!