Riikka:

Nyt olisi tarjolla koko viikonlopuksi koiranäyttelyä:) Tänään pärähtää käyntiin Sawo Show 2010. Tänään menen koitokseen Neelan kanssa, vaikkakin tiedän että reissu on ihan tyhjän kanssa, koska Neelalla on karva niukka. Neiti päätti tiputtaa kaikki karvat sopivasti ennen näyttelyitä. Silloin kun ilmoitin Neelan näyttelyihin sillä oli aivan todella kaunis turkki, mutta kukapa sitä näillä helteillä jaksaa hirmusen karvan alla olla:)

Katsotaan kuinka meidän käy. Huomenna on sitten Mantan vuoro hurmata tuomari.

Punanahka Ugh:

Kylläpä olikin paahteinen päivä. Nahka kärventyi ja viimeisetkin aivokapasiteetit kärventyivät tänään. Onneksi Neela yllätti positiivisesti ja sai tuomarilta kehuja. Jos turkki olisi ollut kunnossa niin olisimme saattaneet pärjätä paremminkin:) Mutta eniten yllätti se ettei tuomari sanonut Neelan olevan liian pieni.MAHTAVAA! Ois pitänyt muuten olla hellehattu päässä. Minä kun en omista lainkaan kesähattusia...harmillista. Olisi todella tarpeen tämän viikonlopun aikana.

Arvostelu Sawo Show 2010,KUOPIO

Eva Karlsson, Ruotsi

AVO EH, AVK 2

Feminiinen narttu joka on oikein hyvä kokonaisuus.Kaunis pää kauniit korvat. Hyvä kaula ja eturinta. Erinomainen runko ja luusto.Liikkuu hyvin sivusta. On tänään tä...ysin karvaton, mutta turkissa on kauniit tiikerikuviot.

Jippii