Kaisa:
Pentuset ovat nyt sen kokoisia mitä Shaqin pennut olivat keskimäärin kahden viikon iässä.

Eilen lenkillä Maikku otti hatkat. Sellaista ei ole vielä tehnytkään. Pääsin lenkiltä kotiin asti eikä Maisaa näkynyt. Vein ibet sisälle, jätin Shaqin sekä Pesosen pihalle ja lähdin huutelemaan Maikkua. Ei kuulu eikä näy. Hoisin muut eläimet ja lähdin huutelemaan pidemmälle. Kohta kuuluu ojasta polskintaa. Maikku ei ollut siellä vaan Shaqi. Siinä mietin, että Shakirallahan on jäljestyksestä ihan palkintokin. Mutta miten sanotaan Norjaksi "etsi"? Ei hajuakaan. Kokeilin sitten sanoa: "Sök Maikku". Ja Shakira lähti. Meni niin sutjakasti, että en kohta kuullut tai nähnyt sitäkään. Narua ei tietysti ollut mukana... Kerkesi tulla jo mieleen ajatus, että hyvä, kun nyt on kaksi koiraa hukassa. Kohta kuitenkin Maikku juoksee vastaan ja Shakirakin on tallessa. Oltiin Lassen kanssa päätetty, että katsottaisiin elokuvaa. Sanoin siis koirille topakasti, että nyt mennään kotiin! Matkalla näkyi tuoreen näköinen hirven kakkakasa. Maikku oli kai siis hirvijahdissa.
    Päästiin lenkkireitille, niin Maisa hävisi taas kuin salama. Ei taaskaan kuulu eikä näy, vaikka huutelen. Tyttönen lähti uudestaan hirvijahtiin. Shaqi sai jälleen käskyn etsimiselle ja Shakira lähti nenä maassa etsimään. Maikkua tai sitten sitä hirveä. En kehdannut lähteä kovin pitkälle huonon suunnistuntaitoni vuoksi. Mutta jonkun ajan kuluttua Maikku tuli meidän luokse. Ja vihdoin päästiin kotiin.
     Ollaan Lassen kanssa katsottu Stieg Larssonin romaaneihin perustuvia elkkareita. Viimeinen on menossa. Jäi vielä kesken. Ovat hyviä! Sitähän sanotaan, että kirjasarjaan pitäisi kuulua 10 osaa. Mutta kirjailija kuoli kolmannen jälkeen. On siis pahat aavistukset, että elokuva ei pääty niin hyvin...

Ilta:
Huomenna lähden hakemaan Aira-yorkkia (Pompeux Dressed to Party) Tampereelta. Reissussa sitten vierähtääkin aamusta iltaan. Lasse on lasten vahtina ja Riikka hoitaa putiikkia.