Kaisa:
Lauantainahan kävin Helenan, Lillin, Maikun, Pesosen ja Muusan kanssa luolalla. Valoi takaisin päin uskoa, että ehkä tästä tuleekin jotain. Pesonen ei suostunut edelleenkään menemään ahdinkoputkesta, mutta muuten oli reipas ja mahtui menemään madalluksien allekin. Pesoskan kohdalta harrastus ei siis vielä lopu :) Maikkukin oli taas pirteämpi. Rohkeutta vaan ajan kanssa lisää! Muusakin oli kiinnostunut riistasta. Sillekin vain rohkeutta lisää. Lilli (Onnenkäplän Carpalo) oli ensikertalainen. Pikkuisenhan sitä jännitti. Kun oman haisteluvuoron jälkeen putkeen meni saksanmetsästysterrieri ja oikea action alkoi, niin Lilliähän touhu alkoi kiinnostamaan, eikä jännityksestä ollut enää tietoakaan!
    Seuraillaan, miten nuoriso kehittyy. Aiemmin olen luolaillut vain hiukan varttuneempien koirien kanssa ja tässä vaiheessa oltaisiin suunnittelemassa jo kokeisiin menoa.

Illalla menen katsomaan Aden sulhasehdokasta. Laittelen sitten tietoa, jos tähän herraan päädyn :)

Velmusta on tullut kuulumisia. Koiran kanssa kaikki on mennyt hyvin. On ihan sänkyynkin päässyt nukkumaan :) Laittelen kuvia tänne, jos saan sellaisia.

Lauantai se vaan lähestyy eli Latviaan lähtöpäivä. Maikun turkki katsastettu ja seuraavaksi pöydälle pääsee Pesonen. Airakin pitäisi trimmata jossain välissä. Ja lyhentää housujen lahkeita ja pakata ja siivoilla eläintiloja ja ehkäpä huushollia ja, ja, ja...