Riikkanen:

Tänään onkin sitten jännä päivä... tai oikeastaan nyt aamu on kovin jännittävä. Neelalla on klo. 9.00 luonnetesti. En osaa yhtään arvioida kuinka tulee käymään. Neela on ainakin näin kotioloissa oikein reipas ja iloinen koiruus, mutta katsotaan kuinka käy todellisen paineen alla.Peukut pystyyn, jotta päästäisiin läpi!

Kaisa onkin tuossa kertoillut, että koirarintamalla on sattunut ja tapahtunut...ja pelkästään negatiivista. Toivoa pitää, ettei luonnetesti ole jatkumoa epäonnelle:(

Ai niin, eilen soi puhelin illalla ennen puolta kymmentä. Asiakas soitteli,siis kyseli, että olenko Har-Min Farmista. Minä, että juu ja mietin, että jännä aika soittaa. Heillä oli mennyt akvaariosta lämmitin rikki ja kyseli,että mahtasko pikaseen saada uuden. Minä siinä sitten päräytin ajella Harmiin suihkun raikkaana ja sanoinkin asiakkaalle, etten olekaan ennen tehnyt kauppaa Harmissa puol kymmeneltä illalla... Että voiskoon sanoa, että on hyvää asiakaspalvelua

JIPPIII! Luonnetesti läpi:

Maaninka 8.5.2010 Tuomarit: Jorma Kerkkä ja Reijo Hynynen

Toimintakyky: +1 kohtuullinen
Terävyys +1 pieni ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu +1 pieni
Taisteluhalu +2 kohtuullinen
Hermorakenne +1 hieman rauhaton
Temperamentti +2 kohtuullisen vilkas
Kovuus  +1 hieman pehmeä
Luoksepäästävyys +2a luoksepäästävä, hieman pidättyväinen
Laukauspelottomuus +++ laukaisuvarma
Yhteensä +140 hyväksytty

Kaisa:
Hienoa Neela!

Aamusella katsastin Esterin silmää, niin se oli palautunut ennalleen. Olisikohan siellä voinut olla jokin roska, joka on ärsyttänyt kyynelkanavan kohtaa? Ja minun suihkuttelu olisi sitten poistanut roskan. Ota ja tiedä. Kävin kuitenkin lunastamasta apteekista reseptilääkkeen.

Ei taida Lasnen veli lukea tätä blogia, niin voin kirjoittaa asiasta. Veljelle on yllätysjuhlat synttäreiden kunniaksi. Lasse siis suuntaa nokkansa tänään Mikkeliä kohti. Riikka kutsui itsensä ja Teron meille kylään, niin voidaan sitten me juhlistaa vaikka Neelaa :)

Mietin aiemmin, että onkohan taivaanvuohi (vai pariskunta) tullut jälleen meille päin. En nimittäin ole kuullut ääntelyä. Mainitsin asiasta Lasselle. Sanoi, että on kuullut ääntelyä. Päätin siis jättää väliin äänikirjan kuuntelun ja kuuntelin sen sijaan luonnon ääniä. Heti määki taivaanvuohi :)

Kuuntelen Ruotsin Lapista kertovaa äänikirjaa. Siinä käytetään paikallista sanastoa, niin ei meinaa ymmärtää kaikkea. Vähän niin kuin Kalevalan kanssa. Alussa luettelivat pitkän rimpsun sanastoa, mutta eihän ne jäänyt mieleen. Nytkin kerrottiin mollin tappamisesta ja kypsentämisestä. En muista mikä elikko se molli on. Ja sanastoa lueteltaessa en ymmärtänyt kaikkia lappalaissanoja enkä myöskään niiden suomennoksia. Ihan pimennossa...
Yksikin suomennos oli hapsenkakki tai hapsenkakkiainen. Äiti osasi sanoa, että se olisi kovakuoriainen. Sitten paskarääppä (vai oliko p.rääppänä) tarkoittaa varpusta. Ja moni etu- ja sukunimihän tarkoittaa oikeasti jotakin. Sitä ei vain tiedä. Sanastossa oli rautio. Se tarkoittaa seppää. Kun minulla ennen aikaan oli vain Rimppa Liisa, niin kävimme eläinlääkärillä, jonka nimi oli Rautio.

Asiakkaat ovat tänä vuonna toivottaneet hyvää äitienpäivää. Olen maininnut, että ei ole noita ihmislapsia, mutta karvaisempia kavereita kyllä löytyy!