Riikka

Vihdoinkin sain päivitettyä paljon kysytyn temppukurssin Omalemmikki.net sivuille. Meinaa iskeä aikapula. Minulla on melkein syksyyn asti tykitetty päivät kursseja jne täyteen. Ei ole vapaasta tietoakaan:) Hmm.... mistähän tuota lisäaikaa oikein saisi hommattua?

Eilen sain jopa muutamat kukkaset istutettua pihamaalle... ja laitoimme muuten noita punajuuriakin kasvamaan. Minun herkkua:)

Onneksi Tero on tehnyt paljon hommia tuolla ulkona. Kyllä tämmöisessä talossa ja pihassa vaan on paljon työtä. Pitäsi melkein semmoinen puutarhuri /yleismies jantunen palkata;) Ja siivoojankin haluan ehdottomasti

Kaisa:
Lassen kanssa otettiin uudet kuvat vielä myynnissä olevista pentusista.


Bacchus VARATTU


Bono VARATTU


Maikku leikittäjänä.


Bigwig ja Big Bang


Big Bang (varattu)


Bigwig


Besserwisser

Tänään uuteen kotiin lähtee Bestseller. Eilen Tikkakoskelle muutti Bernice eli Iines. Bernardo eli Pesonen puolestaan kävi pikavisiitillä mumskin luona. Ja huomenna muuttavat Bobbinlace eli Simo sekä Beerit eli Emma. Vierailijoita on taas riittänyt :) Ja vielä lisää saisi tulla!
    Melkein kaikista lähteneistä pentusista on tullutkin kuulumisia, ja hyvin on alkanut sujumaan.

Lassen kanssa katsottiin yksipäivä Napapiirin sankarit -elokuva. Oli positiivinen yllätys suomalaiseksi elkkariksi. Ja Jasper Pääkkösen suoritus oli napakymppi. Moni roolisuoritus on mielestäni aiemmin ollut ala-arvoinen eikä Jasper ole käynyt rooliinsa. Nyt oli toisin! Juoni on yksinkertainen, mutta se lähtee hiukan rönsyilemään: "Jannelta (Jussi Vatanen) ei onnistu oikein mikään. Kun avovaimo Inari (Pamela Tola) lähettää miehen ostamaan halpaa digiboksia, nekin rahat tulee juotua Kapun (Jasper Pääkkönen) ja Räihäsen (Timo Lavikainen) kanssa. Inarin mitta tulee täyteen, ja hän uhkaa muuttaa siltä seisomalta etelään. Janne säikähtää ja lupaa hankkia Inarille aamuun mennessä digiboksin". Lainaus Finnkinon sivuilta.
    Katsottiin myös jouluaiheinen Rare Exports. Siinä oli toinen yllättäjä. Mukana oli myös ulkomaalaisia näyttelijöitä. Osa elokuvista osaa näköjään olla ihan omalla tasollaan :) Ja onkos molemmat elkkarit saaneet pystejäkin?

Adenasta: Se on lihonut reilussa viikossa 800 g. Lihoisipa Alttikin.

No johan on:http://www.hotdoll.fi/fi/Etusivu.html