Kaisa:
Alttihan on nyt 5 kk vanha. Kun Alvaro tuli Suomeen, se oli melkein 5 kuukautinen. Alvaro sai tulla vasta silloin Suomeen, kun Unkarissa on niin tiukat vientisäännöt. Suomi olisi ottanut koiran jo aiemmin vastaan, mutta Unkarin eläinlääkärit eivät suostu/voi kirjoittaa lupia ihan nuorille koirille. Koiralla pitää olla tietyt rokotukset kunnossa ja madotukset ja niiden vahvistus ja ehkäpä niiden vahvistus jne. Luulisi, että Suomessa on tarkemmat säännöt!

Aamulenkillä kuului taas metsästäjien pillin vinkunaa :( Ja Altti hävisi maisemista. Luulin, että lähti metsästäjien luokse. Jouduin huutelemaan Alvaroakin takaisin, kun meinasi lähteä hajujen perään vetorenkaansa kanssa. Siinä muutamat ärräpäät lensi.
    Kun oltiin oltu sisällä jonkin aikaa, huomasin, että metsästyskoira on taas pihassa. Ja pilli soi. Mutta koira ei suostunut lähtemään pihasta. Se olisi halunnut seurustella Oivan kanssa. Menin väliin, jotta ei vaan olisi sattunut vahinkoa. Kohta metsästäjät lontustaa pihaan sanoen, että aina tämä koira tulee tänne pihaan. Niinpä niin...  Toinen metsästäjistä näytti tutulta. En tiedä oliko Iisalmelainen koirakasvattaja. Ja kävi ilmi, että he olivat kuulleet minun huutoni lenkillä...


Alvaro pienenä. On juuri saapunut kotiin ja joutunut kylpyyn. Tirsat maistuivatkin sitten heti.


Sella.


Alvis vetää rengasta.


Altti pitkine häntineen.


Ade valppaana.