Kaisa:
Eilen saimme kuljetettua osan häkeistä ja eläimistä kotiin :) Sittenpä olinkin ihan poikki, niin uni maistuikin samoin tein.

Tein pienen löydön. Minulle ei sanottu, että tämä päätyy nettiin:
http://www.peda.net/en/magazine/siilinjarvi/ahmo/koulu?m=content&a_id=123

En tiennytkään, että Siilinjärven matkatoimisto on kuljettanut porukkaa Messarin näyttelyihin. Pistin sinne kyselyä. Ei kuulemma nyt ole kyyditystä, jos minulla ei ole isoa porukkaa lähdössä siihen suuntaan. Sanoivat muuten, että he ovat järjestäneet myös reissuja ulkomaisiin koiranäyttelyihin! En ole koskaan kuullut tuostakaan. Kaikki järjestäjät tuntuvat aina olevan niin kaukana. Että pitäisi itse ensin mennä omin neuvoin Etelä-Suomeen ja hypätä vasta siellä sitten bussin kyytiin.

On välillä mukava saada positiivista palautetta. Har-Min vieraskirjasta:
"P.S. Kiitoksia että olette olemassa ja Har-Min Farmi myös!"

Mutta eipä tässä ole tapahtunut sen kummempia. Lähden rymyämään koirien kanssa tuonne pimeyteen vähän pidemmäksi aikaa, kun eilen en joutanut kunnolla iltalenkille häkkiroudailujen keskeltä.

Illalla:
Töissä asiakas sanoi, että heidän kiimassa olevalla kissalla pitää pitää päällä valjaita, jotta se on hiljaa. Elikäs perhe laittaa kissalle yöksi valjaat päälle, että se ei mourua. Miksiköhän se kissa on suu supussa valjaiden kanssa? Siihen en keksinyt tänään vastausta!

Ja yhdelle asiakkaalle tuli tavaraa tukusta. Paketti odotti Matkahuollossa. Mutta en minä kesken päivän lähtenyt pakettia hakemaan, enkä olisi sitä jaksanut kantaakaan. Tämä tyttönen halusi hakea pakettimme liikkeelle. Vähän aikaa pähkäilin, että lähteeköhän kaikki hevosen aktivointilelut tämän kaverin mukaan ja vielä ilman maksua. Annoin hänelle luvan hakea pakettimme. Haisteltiin sitten yhdessä hevosten kahvallisia palloja, kun kaikissa oli erilaiset tuoksut (mitä sieltä kumin hajusta nyt erotti :) ) Kaikkea sitä markkinoille tuleekin!