Kaisa:
Eilen haettiin sitten puutavaraa ja ovia ulkorakennuksiin. Oma hommansa siinäkin! Lasse ei saanut kantoapua, niin minun piti sitten olla tasavertaisena työskentelijänä. Traktori kippasi kuorman pihaan. Siitä oli tavara saatava vielä sateensuojaan.

Jatkettiin iltasella hetkinen pihaton rakentamista. Kiviharkkojen päälle tuli ilmeisesti jokin kosteutta eristävä juttu. Ja nimihän on? Minun hommaa oli sen laitto. Ja sitten Lasse laittoi alajuoksun. Eikös se sellainen ole? :) Termit on aina hukassa.

Tässä muutama kuva, jotka unohtu eilen julkasta.


Altti on kova poika maistelemaan kaikkea.

Töissä:
Töihin mennessä odotti yllätys:


Viereisen kirpparin pömpeleitä on kaadettu.


Postilaatikot ovat saaneet kyytiä...myös meidän :(

Riikka:

Mulla on kyllä ollu suorastaan tylsä viikonloppu. Sairastellessa kun ei tietenkään voi tehdä paljon mitään. On ainakin tullut katsottua kaikki tallenteen digiltä lue: EMMERDALET ja ELÄINSAIRAALAT:) parin viikon ajalta.Koirat ei tietenkään ole kovin onnellisessa asemassa kun joutuvat olemaan toimettomana. Jännä huomata itsestä, että potee melkein huonoa omaatuntoa siitä ettei tee mitään... Ihan outoa. Voisihan tuota joskus sallia ilman tunnontuskia itselleen ihan toimettomana olon...ainakin sairaana.. viikot kuitenkin pakertaa aamusta iltaan. mikä lie kun viiraa näin. odottelen tässä, että työterveyslääkärit heräilee jospa sitä pääsis tohtorin pakeille kuunteluttamaan keuhkot..Nimittäin aikamoista rohinaa on ja verenmaku pukkaa suuhun kun yskii... Tämmöstä tänä aamuna...