Kaisa:
Adella on mielestäni hiljainen kiima. Eilen aamulenkillä se tykästyi kovin Alvikseen. Antoi läimiä tassuilla ja laittoi häntää sivuun. Ajattelin, että annan Oivan haistaa Adenaa ja katsoa mitä tapahtuu. Oiva sanoi, että juupajuu. Illalla annoin Oivan haistella jälleen. Silloin se yritti heti hypätä Aden selkään. Tuo asia kertoisi, että kiima on kohdillaan. Silti epäilyttää, kun vuotoa ei tosiaan ole ollenkaan... Mutta kokeneen Oivan luulisi osaavan kertoa näistä asioista :)
    Soitin eilen Maurin omistajalle. Mauri on ollut jäljestyskokeissa ja on nyt omistajan tuttavien hoidossa. Aden kanssa voi kuulemma mennä heille.

Konekarhu Penan sivuille oli ilmestynyt koetuloslista:

25.07.09  KUOPIO, American Akita kesäpäivät

148/2 Onnenkäpälän Adena      62p / pesä III D, Kaisa, Lasse-Pekka Toivanen, Riikka Hartikainen

344/1 Mask Makers Diesel and Dust 56p / -, Miihkali Halenius

148/2 Oppes Ostessa                    55p / -, Riikka Hartikainen, Kaisa Toivanen

                             1 (sai diblomin)/ 2 (sai pisteitä)/ 13 koiraa ei tulosta

 Kaisa, ilta:
Ade kävi klinikalla kiimakontrollissa. Tulos oli, että esikiima on mennyt ohi, oikea kiima on meneillään. Päätimme, että emme mene vielä Maurin luokse, vaan käytämme Adea vielä huomenna klinikalla. Jos arvaukseni osuu oikeaan, niin huomenna töiden jälkeen olisi lähdettävä ajelemaan sulhasen luokse. Päivä venähtää pitkäksi, sillä kotona oltaisiin vasta yöllä. Onneksi Lasse lupasi hoitaa koko lopun koiraporukan, niin ei tarvitse pyörähtää iltasella enää kotona.

Riikka klo. 20.08

Paljon on tapahtunut viimeisen kuukauden aikana. Muutto Helsingistä, asunnon etsimistä, uutta työtä ja työhaastattelua... Kaikenlaista. Ja mikä ihaninta suurin osa jutuista on ollut mukavia. Tänä aamuna soitti remppamies, että saako asunnolle mennä laittamaan tapettia ja sen sellaista. Oli iloinen yllätys, koska en ollut yhtään varma meneekö remppa toiveeni läpi. Käytiin Kaisan kanssa katsomassa asuntoa ja avot sielläpä oli makkarin seinä uudessa kukoistuksessaan:)

Eilen kävin Pöljän koululla työpaikkahaastattelussa. Siellä oli haettavana koulunkäynninohjaajan paikka ( lienee uusi nimitys, koska itse olen aikoinaan valmistunut koulunkäyntiavustajaksi). Hakijoita on ollut 16 ja kolme pääsi haastatteluun. Ja tänään sain kuulla, että minä tulin valituksi. Kiva kiva. Mukava päästä lasten pariin töihin. Olisiko ainakin 7 tai 8 vuotta aikaa kun viimeksi koululla ollut töissä. Kiva, että tykkäsivät ja luottivat minuun... Nyt siis olen osan ajasta töissä koululla ja osan auttelen Kaisaa Har-Missa. Pidän koirakursseja jne...Nyt näyttää olevan elämä mallillaan. Saisi vain vielä kamat uuteen kotiin ja Teron kanssa jotenkin elämät limitettyä yhteen. Nythän emme ole nähneet kovinkaan paljon tässä rytinässä....