Riikka:

Kyllä oli onnistunut joulu ja onnistunut ähky:) Kiitos taas äidille herkuista ja kaikille kiitokset lahjoista. Nyt vaan öllötystä ja möllötystä. Eilen en tehnyt mitään etukäteen suunniteltua. Mikä ihana tunne kun ei tarvitse katsoa kalenteria että nyt sinne ja sitten tonne ja ja... Kävin eilen ihanaisen kummini kanssa sekä Vennin ja Mantan pitkällä kävelyllä. On tosi mukava käppästä pidempikin matka kun on hyvää seuraa ja juttu lentää. Oli muuten aika luksusta taluttaa vain yhtä koiraa kerrallaan;)

Tänäänkään ei stressi paina. Pikku siivouksen ajattelin tehdä, koska huomennahan taas hypätään oravanpyörään ja hulina alkaa taas... nyt ennättää tehdä asioita mitä ei sitten jaksa.

Terokin tulee kotiin tänään. Näin meni taas perinteisesti joulu ilman Terppaa. Yhteiset lahjat avaamme vielä illalla ja sitten saa jo vähitellen jouluhulinat riittää.

Ai niin, eilen oli Kaisan, Lasnen ja koirien kanssa treffit koirapuistossa, mutta siellä oli niin paljon koiria, että suosiolla lähdin pois näitten pikkukoirulaisteni kanssa. Ibet sai riekkua puistossa, mutta ilmeisesti ne ei oikein ollu revitelly niin kun odotettiin?!