Kaisa:
Tänään olisi Airan rokotukseen vienti. Vähän jännittää, kun nuo pienet kuulemma ovat vähän herkkiä kaikille ylimääräisille aineille. Samalla voisi varata pikku mäykyille eläinlääkärintarkastus- sekä rokotusajan.

Töissä on inventaariokuukausi. Pitäisi saada kaikki paperit kuntoon. Onkin pienoinen urakka! Saapi tulla hakemaan tavaraa pois. Tavarat ja kalat -20 %.

Lasse kävi laittamassa trimmihuoneeseen maalaamani seinäpaneelit. Lista vielä puuttuu. Pitäisi joinakin aamuina ryykätä maalaamaan seiniä, jotta tilat saataisiin joskus valmiiksi. Ollaan Riikan kanssa tuskailtu liian vähäisen valon vuoksi. On ollut lisäspottia ja jalkalamppua käytössä. Toivonsäteen Pekalle kun sanoin, että kattovalo ei ole oikein ok, niin heti osasi sanoa, että mikä on vialla. Sytyttimet oli piilossa metallilevyn alla. Tätä ei kukaan ollut hoksannut. Nyt on valoa enemmän :) Liberty-kuivaajamme ei ole vielä tullut. Pitänee kohta kysellä sen perään. Olisi koiria jo pesujonossa :) Airan pesin kokeeksi ammeessa. Pikkukoirille saisi olla jokin pieni koroke. Mikähän olisi hyvä?