Riikka:
Olipas mukavaa viettää joulua siskojen ja äidin kanssa. Kirsiäkin sai jututtaa useammankin tunnin:) Yleensä hällä on niin kovasti hommia kotosalla, ettei juurikaan ennätetä tavata kun käyn täällä kotipuolessa.
Lahjoja ja ruokaa oli yllinkyllin! Suurimmat kiitokset ansainnee äiti. Oli kyllä ruoat laitettu vimosen päälle ja lahjoja olisi ollut vaikka useammalle joululle jaella.
Kaikesta juhlinnasta seurasi ähky... Yritin parannella omaatuntoa lähtemällä Kaisan ja koirien kanssa tuonne pellolle tarpomaan lumihankeen... jos edes muutama kalori häviäisi. Täytynee Helsingissä sitten jättää herkkujen syönti vähemmälle:) Kuviakin on tullut napsittua, mutta enhän minä tietenkään sitä piuhaa muistanut ottaa mukaan.. Laittelen niitä nähtäville sitten kotosalla... kunhan ennätän. Kaisa jatkanee tästä juttua!

Kaisa:
Eilinen aamuosuus meni vielä töiden merkeissä. Käväistiin bussilla Riikan kanssa tuolla Siilinjärven puolella. Liikkeellä kävi yllättävän monta asiakasta! Kotimatka olikin kinkkisempi, sillä linttiä ei näkynytkään. Soittelin jo muuta kyytiä ja ajateltiin mennä kauppaan odottelemaan. Mutta auto kurvasikin lopulta asemalle. Bussissa oli jotain vikaa. Oli kuulemma pysähtynyt matkalla jo kolme kertaa...
Kuultiin joulurauhan julistus matkalla radiosta.
    Työrupeaman jälkeen ryykättiin äiteen luo. Ja heti alkoi jöön pitäminen. Kuorikaa kananmunat, tehkää juustolautanen ja täytekkakku jne.  Pitäähän sitä auttaa ruoanlaitossa, ettei jää kaikki yhden harteille. Ja sitä syömistä on riittänyt! Ähky olo on koko ajan.
   Kiitos kaikille lahjoista ja hyvän joulun toivotuksista. Lukemista riittää pitkäksi aikaa. Kätösissä pyörii ehkäpä ensimmäisenä inkkarikirja :) Kaisa on puhunut. Ja RÖYH vielä kaupan päälle :)
2173211.jpg
Neela

2173252.jpg
Sirkka

2173302.jpg

2173317.jpg

2173325.jpg

2173332.jpg

2173344.jpg