Kaisa:
Tänään on Tuusniemellä ryhmänäyttelyt. Molemmat, Sella sekä Alvis on ilmoitettu mukaan. Kehä alkaa jo klo 9. Jos onnistaa hyvin ja jompi kumpi pärjää, niin on pitkä ootteluaika jatkokehiin! Näyttelyiden sivuillekin kun oli tullut ilmoitus, että nämä näyttelyt on Pohjois-Savon suurimmat ryhmikset ikinä. Ja jos näyttelypaikalle (pitää/)saa jäädä odottelemaan, niin Lasse karkaa pois kesken päivän. Menee töllöttelemään livenä jäkistä ja sitten katselee jotain bändiä. Tarvittaessa on hommattava kyyti kotia...


Minä muuttaisin mamman hoivista pois. Olisiko sinulla tarjota herkullista kotia?
Salaatit, porkkanat ja omenat olisivat herkkua, nam!


Alvis reippaana


Lämmön tohottajamme

Ilta:

Pitkä oli päivä! Sai istuskella taimitarhalla aamusta iltaan, menestystä kun tuli :) Alvis oli ROP ja Sella VSP. Alvis sai myös SERTin. Jäin Odottelemaan Alvaron kanssa ryhmäkehiä, vaikka tiedän, että rotu ei ryhmässä pärjää. Lasse lähti Sellan kanssa kotiin.
    Faaraokoira pääsi ryhmässä kuuden parhaan joukkoon, mutta tipahti sitten palkintosijoilta. Alvarolta meinasi mennä lopulta hermot, kun oli pitänyt kykkiä koko päivä näyttelyalueella. Ryhmäkehässä meno oli hiukan levotonta. Koiruudelle maistuu ainakin uni ensi yönä. Toivon kovasti niin. Meillä kun on ollut tuota piippaus-joukkoa jonkin aikaa. Menee vielä tovi ennen kuin Adenkin kiima on ohi. 
    Kiitos Sirkka, kun tulit hakemaan minut pois näyttelypaikalta! Muuta kyytiä kun en saanut hommattua. Sirkka, sinua piti taas vaivata...

Ja selvisipä tässä juuri, että luolakoeilmoittautumiseni ei ole mennyt järjestäjälle perille. Tai siis on se mennyt, mutta ne eivät ole huomioineet sitä. Ihmettelin, kun ei ole tullut mitään ilmoitusta minulle, että ilmoittautuminen on ok. Kyselin sitten perään. Ja koepaikat ovat täyttyneet! Sovimme henkilön kanssa, joka ottaa vastaan ilmot, että pistän tiedot tulemaan hänelle. Maksoin summan tilille ja lähetin kaikki tarvittavat tiedot eteen päin. Voihan perse!!!


Me ollaan sankareita!



Alvis hännän heiluttaja


Minä en ainakaan nosta korvia pystyyn (sanoo Sella)