Riikkanen:

Huh, olipas kaikenkaikkiaan levoton yö. Meillä on hirmuisen kuuma asunto ja se verottaa unta rankalla kädellä.... ja sitten vielä ; liekkö Oivan tempausten vuoksi kun näin todella pahaa unta. Uni sijoittui Lapinlahdelle paikkaan jossa olen aiemmin asunut. Unessa sitten Oiva karkasi ja näin kun se jäi auton alle:( Kamala uni!Tunnelma unessa sellainen, joka "vainoaa" varmaan mukana koko päivän.

-Tiedättehän joskus sen tunteen kun näkee jotain unta ja tavallaan "pähkäilee" sitä päivän mittaan...?

Onneksi eilen sitten sattui tapahtui oikeasti kivojakin asioita! Kaisa varmaan kertoilee niistä , mutta samaan teemaan liittyen sain myös eilen kuulla , että kasvattini Hilla oli menestynyt mainiosti Joensuun näyttelyissä. Kivaa!

 Jännittää jo tosiaankin Neelan tuleva koitos lauantaina.

klo 18:25 Tulin juuri lenkiltä. Kävelimme puistossa ja oih miten söpöjä sorsan poikasta poski lammikossa emon turvallisessa huomassa... Kahdeksan untuvikkoa:) Harmi kun ei ollut kameraa mukana!

1569835.jpg
Alli

Kaisa:
Alvaro oli tosiaan Joensuussa pentuluokassa ROP ja Sellakin oli voittajaluokassa ROP. SElla sai myös CACIBin :) Sää oli kauhea. Kun ajeltiin Joensuuhun, satoi lunta. Paikan päällä satoi koko päivän räntää ja vettä. Minä törppö oen hoksannut ottaa koirille pukuja mukaan. Onneksi minulla oli aluksiksi peittoja. Ja se oli onni, että Johanna omistaa ison näyttelyteltan. Sen suojissa pystyimme värjöttelemään, kun odottelimme ryhmäkehää. Eipä sinne tarvistisi oikeastaan jäädä odottelemaan, kun ibet eivät pärjää ryhmäkisassa. Mutta jään aina kisaamaan niihin, jos sinne asti kerran päästään!
    Oivalla on korvassa pitkä haava. Koira karkas ja naapuri roudasi sen onneksi takaisin, kun hoksasi kenen koira on kyseessä. Huomenna olisi sitten lääkärireissu, että saadaan lääkkeet tulehtumisen vuoksi. Mutta nyt taidan lähteä apteekkiin ostamaan puhdistusainetta.

1570586.jpg
Onnenkäpälän Thorondor

1570602.jpg
17.5.08 syntynyt pentue. Emä: Extempore Payabya Unsike