Kaisa:
Kävin Alviksen ja Sellan kanssa aamulenkillä metsätiellä. Kotimatkalla näin, kun vastaan viiletti ajokoira. Ja minun sydän meinasi pompahtaa jälleen kurkkuun. Koira jäi merkkailemaan matkan varrelle. Minä olin siinä vaiheessa viimeistään sitä mieltä, että VOI EI. Vielä uros kyseessä. Koira huomasi vasta tässä vaiheessa meidät. Se jäi toljottamaan ihan pieneksi hetkeksi meitä, pisti korvat luimuun, kääntyi äkkiä ympäri ja lähti tayttä laukkaa sinne mistä tulikin. Sella ja Alvis vauhkoontuivat täysin. Ne kiljuivat kurkut suorina ja yrittivät päästä perään. Tiesivätkö, että kyseessä on koira vai luuliko ne, että tiellä juoksee jotakin kivaa riistaa? Ajokoiraa ei näkynyt lenkin aikana sen koommin. Taisi mennä sanomaan isännälleen, että oli nähnyt hirveitä petoja :)

Alviksen jalassa ei meinaa siteet pysyä. Se veijari kun silppuaakin niitä. Pitää Har-Mista ostaa vaikka liuta hevosen pinteleitä, niin niitä käärin kinttuun.

Uutisia Lapinlahdelta:

 Uhkausviesti on aiheuttanut koulun sulkemisen Lapinlahdella Ylä-Savossa tänään. Noin 660 oppilaan koulu tyhjennettiin, kun oppilaat löysivät vessasta uhkaavan viestin.

Rehtori Markku Matilainen kertoi STT:lle, että evakuointiin ryhdyttiin varmuuden vuoksi poliisin kanssa käydyn neuvottelun jälkeen.

Viesti löytyi Matin ja Liisan yhtenäiskoulusta päivän ensimmäisen välitunnin aikana. Ylä-Savon poliisi tutkii asiaa.

Asiasta kertoi Savon Sanomat verkkosivuillaan.

STT