Kaisa:
Tänään on Lasnen ja minun hääpäivä. Piti ihan tarkistaa netistä, että minkä niminen hääpäivä nyt on. Elikäs pumpulihäät niin kuin otsikossa lukee :) Tälle vuodelle ei ole tullut hankittua ainakaan mitään lahjaa. Viime vuonna ostin Lasselle jättisuuren kortin, kun silloin oli paperihäät. Kortti huuti hurraata (ehkä vähän ruotsalaisittain) tosi kovaäänisesti, kun sen avasi. Ulkonäkö ja ääni olivat aika ristiriitaiset. Oli siinä piilottelemista, kun säilöin isoa korttia!
Viikonloppuna mennään ehkä syömään. Katsotaan nyt...

Haluaisin koristaa pihapiiriä kivillä. Kivien keruu on jäänyt aikasta vähiin. Ja Lasse sanoi, että hän taitaa nyt tilata sorat pihaan ja tielle. Ei kun vaan kottikärryt liikkeelle ja kiviä roudailemaan. Selkä meinaa sanoa itsensä irti hommista heti alkumetreillä niin kuin eilenkin, kun siirtelin pöllejä pihaan tiemme penkereiltä. Pitäisi vähän tsempata ja laitella pihaa, auttaa halkojen teossa, maalata taloa jne. Voisiko meille ilmaantua pieni talkooporukka? :)
Tommoset raksailuhommat ja muut sen tyyliset jutut on jäänyt sivuun sen jälkeen, kun saatin talo asumiskuntoon. Voisi vielä jonkun tovin loikoilla iltaisin sohvalla...

Riikkanen:

Aivan mahtavaa! Unohdn aivan täysin:) Onnea vaan! Kyllä teillä olikin silloin ihanat häät... Voi että. Hih! Teillä sitä sattuu ja tapahtuu, issestäin tuntuu, että tässä sitä junnataan, eikä mittää saa aikasex. Minäkin halluun oman kodin!!!!