Kaisa:
Nyt on sitten shoppailtu ja käyty hifi-messuilla. Lasse sai mm. aluspökämät, missä lukee: "Mikä helevetti täälä lemuaa?" Aiheena on se kiroileva siili sarjakuvahahmo :) http://www.anttila.ee/products/large_173x244/1165315_musta.jpg
Muitakin hahmoja oli teksteineen. Yksissä luki, että ohjelapussa ei sanota, että kuinka usein nämä pestään. Ja toisissa oli jotain suurten asioiden hautomisesta. Hauskoja tekstejä :)
    Rimppa sai oman lampun kaulaan, niin näkee köpötellä ulkona. Frettiläiset sai yölampun. Ja sitten ostettiin meille ja Lassen kaverille mustat olkipukit. Ja meille lisäksi musta valotähti ikkunaan. Riikka halusi, että kirpparilta roudataan Arabian kirsikka-astioita. Ja meiltähän jo yksi kuppipari tipahti ulkona maahan, kun Lasse ei ottanutkaan pussista kiinni, kun sille annoin kantamukset. Niin Riikka, jos et halua lunastaa sitä lautasta, nii ei oo pakko. Ihan pieni pala irtos. Luulin kyllä, että kuppi sekä lautanen meni ihan tuusan nuuskaks. Lasse valitteli, kun rahaa paloi niin paljon. Mitäs lähti shoppailemaan! Minäpä sain paljon joululahjoja. Hehee!
    Hifi-messuilla oli paljon kallista tavaraa. Tapahtuma oli Puikkarissa. Kun olin töllötellyt tarpeeksi laitteita, niin jatkoin salien kaakeliuunin, takkojen, tapettien ja kattokoristeiden tiirailua. Hienoja olivat. Laitteita oli pistetty myös hotellihuoneisiin. Ovet vaan oli repästy irti. Hirvee möly kuulu niistä laitteista. Ei Lasne onneks innostunu ostamaan mitään. Onhan meillä uudet laitteet taulutelevisiosta, vahvistimista ja kaiuttimista lähtiin.

Tänään sai avata joulukalenterista ensimmäisen luukun. Tonttu sieltä kurkisteli. Lassella on kuulemma töissä Prinsessa Ruusunen kalenteri. Mitähän sieltä löytyy :) Sai kalenterin työkavereiltaan. Saakohan seuraavaksi tiaran ja tyllihameen?

Vielä linkkivinkki. Aikamoisia herkkusia!
http://ebetys.vuodatus.net/blog/1170270

Riikka: Mihin se talvi katosi?

Kylläpä siellä Savonporukoilla taas tapahtunut kaikkee,,, Ja otan sen kupin jos ei pahasti oo lohjennu...

Täällä on ihan karsee vesisade... ollu jo monta päivää. Mikä kumman talvi tää oikein on, kun sataa vaan vettä. Sitä on niin paljon, ettei pääse edes suojatien yli tuossa talon edustalla... Autot lilluu pohjiaan myöten lammikoissa jne. Ihan kamalaa... Lumen mukana meni pirteys ja iski synkkyys:( HöH!

On tässä pikkusen miettiny jahka tarttus uuteen työtarjoukseen. Olen asiaa pyöritelly ja pähkäilly... minulla on on tapana vetvoa ja vatvoa asioita.. Torstaista asti tätäkin asiaa nyt puolelta toiselle pallotellu. Kun nykysessä ja tarjotussa duunissa varmasti omat hyvät ja huonot puolensa. Hitsiläinen. Pitäs olla vähän päättäväisempää sorttia. Tänään kai se vastaus pitäsi antaa...

2110554.jpgHip hei!