Kaisa:
Äitee nimittäin mesetti, että pakkasta on 25 astetta. On kai sitä raahauduttava pienelle lenkille koirien kanssa, kun sain työt tehtyä loppuun :) Ainakin ibet saa laittaa vaatteet päälle ensimmäistä kertaa kesän jälkeen. Näillä tölliäisillähän oli vaatteet mukana Kuopion näyttelyissä, kun siellä satoi vettä. Onhan nuo pitkään pärjänny nyt ilman lisäturkkeja.

Eilen käytiin siellä luolamiehen luona. Oiva ei halunnutkaan lähteä mukaan. Kun Lasse oli pakannut autoa, niin Oiva oli ottanut hatkat (minähän odottelin töiden jälkeen Har-Missa porukan saapumista). Koiruus odotteli sitten kotosalla, kun tultiin illalla kotiin. Kerroin kyllä Oivalle, että mitä se oli menettänyt!
    Adena rupesi haukkumaan kettuselle :) Näin harkat pääsivät ensimmäisen kerran etenemään ensimmäistä pesää pidemmälle. Adena toimi mielestäni ensikertalaiseksi todella hyvin. Pähkäilenkin tässä, että uskaltaisinko ilmoittaa Oivan ja Aden Oulun kokeisiin, jotka ovat tämän kuun loppupuoliskolla (Aden harjoitusten kohdalla Oulun koe oli alkajaisiksi päätavoite, mutta harkoissa edistyminen ei ole ollut sellaista kuin toivoin). Pitkä matka ajella. Toimiiko se Ade ollenkaan? Eipä sitä tiedä kyllä kokeneenkaan koiran kohdalla. Ei aina tiedä, että mitä niiden pään sisällä liikkuu.
    Ade muuten tarkasti jälleen tyhjän luolan täydellisesti ja hiljaa. Hieno homma! Tarkastaa tyhjän luolan niin kuin emänsä ja toimii ketun kanssa niin kuin isänsä (pumppaa).

Nyt kai sitä on vedettävä toppatamineet niskaan meidän porukalle, kun pierutkin alkavat ympäristössä löyhkäämään. Moikka!

Riikkanen:

Tulin juuri koulutusohjaaja kurssilta...Kurssi alkaa olla puolessa välissä.. On kyllä todella antoisaa ja mielenkiintoista. Tänään puhuimme mm. koulutuksen ketjuttamisesta etu- ja takaperin, latenssista jne... Tommy on tosi hyvä luennoimaan ja hällä on niin mainioita esimerkkejä kerrottavanaan:)

Voi vaan vuosien kokemuksella saada moisen "ammattitaidon". Kaikki koulutus perustuu positiiviseen vahvistamiseen... Voihan että, oon ihan täpinöissäni. Täytyykin mennä kurkkaamaan olisiko Moodleen tullut uusia tehtäviä!


2204542.jpg
Ympärivuotinen joulutonttumme

2204576.jpg