Kaisa:
Eilen tein koneella vain tarvittavat työasiat, niin jäi tännekin kirjoittelematta. Meidän kamerassa ei ole vielä kuvia, niin odotellaan, että Riikka julkaisee pentukuvajaisia.
Elikäs, Sellan ruumiinlämpö oli toissa myöhäisiltana (=minun yö) 36,6 astetta, joten arvata saattoi, että pentusia putkahtaa piakoin maailmaan. Sella läähätti seisaaltaan minun sängyn puoliskon vierellä, enkä saanut nukuttua. Käytin Sellaa ulkona ja mentiin pentulaatikolle. Sella läähätti kovasti koko yön, joten ei siinä kovin saanut nukuttua. Ensimmäinen pentunen putkahti maailmaan ennen aamua ja viimeinen iltapäivän puolella. Välillä oli aika pitkiäkin aikoja ennen kuin seuraava pentu putkahti maailmaan. Enemmänkin kuin yksi olisi voinut siis syntyä kuolleena. Käytinkin Sellaa välillä vähän ulkoilemassa, jotta supistukset voimistuisivat. Supistuksia tuli sitten ulkonakin, niin oli kiiruhdettava takaisin sisälle. Kasvamassa nyt siis on kolme poikaa ja kaksi tyttöä.
    Sellalta tuntuu tulevan huonosti maitoa, joten olen ruokkinut pentusia pullolla. Hirmu vaativia kavereita ovat. Olen yrittänyt nukkua pentulaatikon luona, mutta aina joku pennuista kiljuu. Sellakin alkoi jo tänä aamuna huokailemaan :)

Pennuilla ja Alviksella on sama syntymäpäivä. Alvis sai synttärilahjaksi maksalaatikkoa.

Lasse kierti monta liikettä, eikä löytänyt Maamuskan aitaukseen pampuloita taikka metallilankaa! Osti sitten sitä muovipohjaista vai mitä se on. Piti vain sitten kieritellä lankaa tolppien ympäri, kun ei ole niitä pampuloita. Nyt kyllä hepolainen on pysynyt aitauksessaan. Onneksi! Ei jaksaisi enää öisin juoksennellakaan sen perässä...


Jännät hetket.

Riikka: Saihan Alvis lahjaksi myös pikkupalleroita:) Kyllä olikin eilen jännittävät hetket kun vierestä seurasi Sellan synnytystä. Kaisalle ja Sellalle voimia pienokaisten hoitoon. Niin kun lupasinkin, voin tulla joku yö sinne valvomaan, jos Kaisa et enää jaksa.


Onko tämä nyt siis se Big Aira?
Kaisa: Tässä taitaa olla Jin Jang- miekkonen.


Hommat vasta alussa.


Big Aira taitaa olla tuossa oikealla :)

Kuvia tältä päivältä:


Tytöt


Pojat

Riikka:

Laitan tämmösen kuvan viime kesältä. On niin hauska kuvakulma.

Kylläpä tuolla Har-Missa saa olla moneksi. Kaisalla on ollut todellakin paljon hommaa pyörittää firmaa yksin vuosikaudet. Nyt sen ymmärrän, vaikka pääsen varmasti helpolla,koska Kaisahan on itse kaiken alusta asti luonut:) Jospa sitä nyt väkisin oppii, kun joutuu selviytymään yksin.