Kaisa
Sain tekstarin, kun olin jo unten mailla, että Shakiran silmät ovat terveet. Hyvä näin!

Maamuska oli taas karannut sillä aikaa, kun olin koirien kanssa eilen iltalenkillä. Oli nääs nälkä yllättänyt. Oli pihassa säilössä olevasta paalista nostellut muovia ja rouskutteli menemään heinää Esterin ja Aden töllistellessä ympärillä. Ibbeläisten vietit lähti käyntiin ja alkoi hirmuinen haukku (tyhmyys vielä tiivistyi joukossa). Mammiainen lähti pinkomaan pihatietä pitkin...ja ibet perässä...ja minä viimeisenä. Liu'uin vain seisten perässä. Lopulta kaaduin persuuksilleni ja jatkettiin vielä vähän matkaa. Viimeksi eilen sanoinkin töissä, että ibbeläiset ovat yllättävän vahvoja luukasoja... Mammiainen ei viitsinyt lähteä kaus, olihan ruokaa pihassa. Sain sen kiinni siis heti, kun kävin hakemassa. Itse asiassa se kipitti vastaan.

Toissa iltana, kymmenen maissa, tuli Sarekan lähetys. Mukana oli siis se vesivahingon kärsinyt kaapisto. Hirmuisen iso on. Siinä on joksikin aikaa hommaa, kun fiksailen sen kuntoon. Vesivahinko ei riittänyt. Matkalla yksi lasi oli mennyt rikki. Jospa saadaan se kunnialla vaihdettua. Pitääkin muistaa kysyä lasia akvaariotukusta, kun sieltä on tulossa meille lähetys!

Mitäs vielä. Eilen olisi Happoradio ollut esiintymässä Kuopiossa. Jäi nyt keikka tällä erää väliin. Ja minulla menikin ilta hyvin elikoitten kanssa. Ai niin. Oivakin karkasi eilen. Yöllä kävin ovelta huutelemassa sitä. Kuulin Oivan haukkua. Arvasin, että se on Mammiaista kiusaamassa. Vaatetta niskaan ja Oivaa hakemaan sisälle.

Viime sunnuntaina Eija Vilpas ja...en muista miehen nimeä, joka näytteli Kivenpyörittäjän kylässä...olisivat esiintyneet Lapparin kirkossa. Siis teatterihommia. En nyt tiedä olisiko esitys ollut niin hyvä, mutta näyttelijöiden takia olisi voinut käydä katsastamassa. Unohdin kuitenkin koko asian ja jäi mainitsematta Lassellekin.

Ja kohta puoliin Kuopion kirkossa esiintyisi Tarja Turunen. Liput ovat hurjan kalliit, useamman kympin. Jotenkin ristiriitaista, että kirkko voi rahastaa noin (tai kirkon kautta tai jotain).

Riikka:

No jopas on Kaisalla ollut kovin reipashenkinen ilta eilen:) Ei siinä paljo keikoille oliskaan ennättänyt! Minä lähinnä pakkailin ja makoilin. Nyt olen jopa ennen nukahtamista jaksanut lukea kirjaa. Kirsin suosittelema " Jotta toiset saisivat elää" on luettavana. Hyvä kirja jossa kerrotaan pelastuskoiran työskentelystä. Muistaakseni olen lukenut kirjan kauan aikaa sitten,mutta kertaus ei ole haitaksi... minähän en nykyään tunnetusti muista enää mitään:)

Minulla alkaa olla vähän niin kuin jännitystä ilmassa. Maanantaina alkaa trimmauskurssi. Mitähän siitäkin tulee? Toivottavasti opin homman ja avot... saadaan taas uutta toimenkuvaa Har-Miin. Nyt täytyy vielä valmistella tänään alkavaa pentukurssia.