Riikka:

Huh, onpa ollutkin melkoista puurtamista alkuviikko. Kuopiossa duunissa ja se on todellakin vienyt mehut. Eilen luultavasti podin jonkin asteista kuivumista.Huomasinkin päivällä, etten ollut juonut vettä tarpeeksi päivän aikana. Ihan kamala olo oli.. onneksi olin jo kotosalla. Ihan samanlainen olo oli kuin joskus aikaa sitten kun jouduin tiputukseen. Argh, sitä en halua enää kokea koskaan. Mä pelkään tippaa:/ Onneksi tilanne tasaantui juomalla,syömällä ja levolla.

Tänä iltana lähdemme ajelemaan kohti Kesälahtea. Kaisa ottaa puolet koirista hoitoon: Manta ja Neela pääsee mukaan reissuun. Muutaman päivän voi ottaa ihan loman kannalta. Kiva juttu! Tullaan sunnuntaina kotio, mutta ennättäähän tuossa siis muutaman päivän relata.

Toivottavasti tosiaan voi ottaakin rennosti. En halua valittaa, mutta joka öinen valvominen kuumuuden takia alkaa ottaa voimille.

Manta tuulettaa:

 

Kaisa:
Riikka kerkesi kysyä minua ekaksi koiranhoitajaksi, niin minä jään kotiin ja muut lähtee reissuun. Minut ja Lasne pyydettiin täksi viikonlopuksi Kuusamoon. Lasse lähtee huomenillalla körryyttelemään vanhempiensa vuokraamalle mökille. Harjusten pyyntiä on kuulemma suunnitelmissa. Minä ehkä sitten maalailen ja nautiskelen viiniä :) Voisi melkein tuosta ajatella, että maalaan taideteoksia. Mutta ei sentääs sellaisia. Ulkorakennusta ja pihattoa vain. Ja viinin juon maalailun jälkeen, jotta pysyn tikkailla :)

Kuuma on itsekullakin. Aamulla näin harakan langalla. Se piti nokkaansa auki ja siivet eivät olleet tiiviisti kehoa myöten. Yritti ilmeisesti saada vähän ilmavirtausta siipien alle. Ja lemmikkijyrsijät eivät nuku koko aikaa pesissään vaan rötköttävät pesien ulkopuolella. Lisäksi töissä päätettiin sammuttaa akvaarioista valot, jotta valaisimet eivät lämmittäisi vettä. Jossain vaiheessa taas laitettava valot päälle tai kasvit ottavat nokkiinsa.