Riikka:

Hip hei.Pari päivää töitä ja sitten lähdemme köröttelemään kohti Savvoo:)

Tarkoitus olisi mm. pestä matot. Haalimme kaikki mahdolliset matot mukaan ja pesemme ne Lapinlahdella. Hiukan helpompaa, kun voi päräyttää autolla rantaan ja rueta mattoja sutimaan. Viime kesänä kannoimme mattoja tuohon jonkin matkan päähän matonpesupaikalle. Voin sanoa, että oli aikasta hidasta ja voimia viepää puuhaa!

1649590.jpgMie ja Siri Vasamalahdessa toukokuu 08

Kaisa:
Paljon on ollut juttua mielessä, mutta ei ole tullut kirjoiteltua niitä tänne koneelle. Tässä muutama rivi työnlomasta :)

Lähipellolla on sitten näkynyt sorkkien jälkiä eli hirvi siellä on tainnut tepastella. Koirat touhottaa haistella innokkaasti uusia hajuja. Minä olen tämän asian kanssa vähemmän innoissani...

Ja terveisiä takaisin Sirpalle, jos luet blogiamme! Naapurisi välitti terveiset Har-Missa käydessään. Kerro terveisiä myös Ferrarille ja Fiatille (punaisia noitamonneja, selvennys lukijoille :) ).

Yritän ottaa kuvia eläimistä ja laitella tänne blogiin. Esimerkiksi Sissi-fretistä voisi napsia kuvia. Vanhus on haalistunut iän mytö, mutta virtaa riittää vielä! Sissi on ihastunut työhuoneen roskikseen. Siellä se pelmuaa touhuta. Ja kuka viettää paljon aikaa työhuoneessa, kun siellä on tietokone? No Lasse tietenkin. Ja Lasne ei uskalla pitää jalkoja pöydän alla, kun Sissi on siellä. Ja jos huoneen oven pistää kiinni, niin netti ei toimi kunnolla, kun modeemi (?) on keittiössä. Yhteys jotenkin huononee...

Alvaro on ihan innoissan freteistä. Se yrittää kovasti leikkiä pienten kanssa. Välillä pitää toppuutella nuorukaista, että ei ainakaan lämäse tassulla liian kovasti. Ja odotan sitä päivää, kun Alvarolta puuttuu pala nenästä... Sella ei freteistä välitä. Se pakkautuu ennemmin omaan rauhaan.

Kävin Lassen kanssa sitten ravintolassa lauantaina, kun siitä oli puhetta aiemmin. Piipahdimme Vintissä. Odotukset olivat korkealla, sillä viime kesäinen ateria oli huippu, mutta sitä seuraava ei. Valitettavasti tämäkään ateria ei ollut kovin hyvä. Kastike oli aika suolaista. Possu maistui sikalalta. Se ei ole kokin vika. Minulla on vaan kammo joitakin possutuotteita kohtaan sikalassa työskentelyn jälkeen. Osa tuotteista maistuu sikalalle. Esim. kyljysten syönti voi olla vaikeaa... Mutta joku aika sitten ostettiin kotiteurastamosta pihvit. Ne oli tosi hyvät! Ateriassa ollut kanan rintafilee oli puolestaan mainion makuinen. Jotakin hyvää siis oli myös.

Riikka voit ottaa meidän sisällä olleen ainoan maton pesupaikalle. Alvaro ei muistanut pyytää ulos pissalle, kun se leikki frettien kanssa...

Tässä vielä iltakirjoituksia

Työpäivän lausahdukset:
Lauantai
Tarjosin miesasiakkaalle kissanruokamaistiaispusseja, sillä hän osti kissanhiekkaa. Viittasin sitten ruokaesitteisiin ja kysyin, että haluaisiko hän iltalukemista. Mies sanoi, että hän on enemmän toiminnan miehiä. En ilennyt kommentoida lausahdukseen mitään, mutta ajattelin mielessäni, että vaimoko saa kyytiä?

Maanantai
Minulta tippui akvaariokasvia, pikkulimaskaa hiuksista, kun katselin asiakkaan kanssa kissalle valjaita. Mies lausahti, että sinussahan on merenneitoaineksia. Heh :)

Kaivelin kotikoneelta muutaman kuvan vuosien varrelta.

1651282.jpg
Adena kesällä 2007.

1651290.jpg
Rimpan 10-vuotissynttärit vuodelta 2005. Joose kaverina kuvassa.

1651294.jpg
Esteri

1651309.jpg
Esteri tiineenä. Kesä 2006.