Kaisa:
Tänään olisi Suomen Frettiyhdistys ry:n syyskokous. Pitäisi ruveta siivoilemaan huushollia, ulkomöksää, sisähäkkejä ja akvaarioita ennen sitä. Hihat vain heilumaan! Jos tänään saisin otettua kuvia, niin laittelen sitten Har-Missa ne tänne näkyviin :) Kirsi olitkin taas napsinut mukavan paljon kuvia.

Minä olen tuossa miettinyt, jos saisin kaverin kerran viikossa töihin. Voisin pitää aina vapaapäivän. Ensin pitäisi opettaa kassan käyttö (Melkein kaikki harjoittelijat ovat "pelänneet" kassaa. Tämäkään henkilö ei halunnut opetella aiemmin kassan käyttöä.) ja hiukan muuta, mitä kaveri ei vielä osaa. Kertoa jotain akvaariojutuista, hevosasioista jne. Mutta kyllähän se siitä lähtisi rullaamaan pikku hiljaa. Palkkaaminen on tosi kallista! Kun ynnäilee kaikkia sivukukuja vakuutuksineen.

Kaivelin eilen esille tulevan ulkorakennuksen pohjapiirroksen. Se ei pidä enää paikkaansa. Meidän on muokattava pohja uuteen uskoon, sillä varamme hupenivat liiaksi taloon ja tiehen (pirun kallis tie!). Ulkorakennusta on pienennettävä roimalla kädellä. Hevoskarsinat pois, käytävä pois, autotalli muuttuu katokseksi...
Mutta ihana Lasne lupasi, että puuliiterin osaa pienennetään, jotta eläimet saavat lisätilaa :) Pusu!

Muutes. Yksi aamu kun olin lenkillä Alviksen ja Sellan kanssa, niin päidemme yläpuolelta, yllättävän matalalta lensi neljä joutsenta. Pystyin kuulemaan niiden siipien havinan ja näin, kun ne kääntelivät päitään. Koiratkin tuijottivat liitelijöitä ihmeissään. Eivät sentään ruvenneet räyhäämään. Ja samalla reissulla löysin kaksi kanttarellia! Jätin nämä jäätyneet pökkelöt metsään omille paikoilleen. Mutta tuli sentään löydettyä edes ne :)

Jospa sitä aloittelisi sisähommilla päivän valkenemista odotellessa.