Kaisa:
Minulla on koskenut vatsaan ainakin viikon verran. En ole tainnut mainita asiasta. En tiedä mikä vääntää suolistoani. Jotkut hetket ovat aika tuskaisia, varsinkin yöt. Eilen söin liudan luumuja ja join aimo kulaukset mustikkakeittoa. Ei tarvinnut aamulla miettiä monta sekuntia, että pitäisikö mennä vessaan. Onneksi olin kotosalla! Käsi on kuntoutunut tähän mennessä hyvin, niin sitten vatsa remppaa...

Ulkovarasto tulee illalla/yöllä. Kuski vähän kyseli, että onko tuonnilla kiire. Olisi ilmeisesti halunnut tuoda kopperon joku muu päivä. Minä siinä, että ei se niin päivän päälle, mutta sanoin myyjille, että varasto haetaan tiistaina pois. Kuski lupasi hoitaa asian tänään. Hänellä on kuulemma töitä rästissä sateiden takia. Sade on varmaan tämän kesän puhutuimpia aiheita.
    Lasse kävi eilen laittamassa varaston kattoon tukirakenteita nostoa varten. Hän myös maksoi kopin. Myyjänainen oli ollut kauhuissaan, kun Lasse oli käväissyt sisällä. Nainen oli haalinut syliinsä veskat ja muut arvokkaat jutut, kun oli painaltanut istumaan kiikkustuoliin. Lasse vei rahaa, ei ottanut sitä :) Pelottava Lasne!

Mutta nyt pikaiseen meikkaamaan, niin ennätän käväisemään vielä K-Raudassa. Voisi katsella, olisiko alelaarissa muovimattoja.

Har-Milla on nyt oma foorumi: http://www.harminfarmi.com/forum/index.php
Tulukeehan keskustelemaan ja myymään/ostamaan!

Trööt!
Riiikka:
Tänään oli sitten eka Neelan agilityharkka... No ei vaineskaan:) Ensinnäkin, meitä oli siellä viisi koirakkoa ja ekalla kerralla ei edes olisi tarvinnut olla koiria mukana. Eipä siinä mittää; Neela makoili meidän jaloissa oikein tyytyväisenä. Lienekkö jäänyt pentukurssilta "päälle" se, että koirakoulussa nukutaan!
Siis siellä käytiin aan teoriaa. Periaatehan on stressitön agility ja etenpäin mennään pienin harppauksin. Viikon päästä pääsemme tutustumaan jo ainakin yhteen esteesen:)
Kaisa:Käyhän tohtorin pakeilla, jos se vatsa ei ala pelittää....