Riikka:

Tässä loppuviikosta manailin mielessäni sitä kuinka aikataulu on kovin tiukka. Aiemmin olenkin kirjoitellut siitä, että teen kahta työtä jne. Hetken manailtuani huomasin kuitenkin, että... minähän saan tehdä juuri sellaista/sellaisia töitä mistä oikeasti pidän. Voisiko asiat siis paremmin ollakaan. Työssäni/ töissäni saan olla sekä lasten, että eläinten parissa. Mahtavuutta!

Tänne uuteen kotiinkin on kutakuinkin jo kotiutunut. Eilen ajattelin nukkumaan käydessäni, että enää ei ole ollut sellainen olo, että olisi vähän niinkin vieraassa paikassa. Mukavaa on ollut myös se, että asumme kummini kanssa lähekkäin. Olemmekin käyneet koirinemme samoilemassa tuolla metsissä. Mukava lenkkeillä kun on hyvää juttuseuraa. pidempikin matka taittuu aivan huomaamatta. Nyt jatkan siivoilemista.

Kaisa:
Kirjoitin tänne pitkän pätkän juttua, ja päätin viisaasti tehdä välitallennuksen. Yritin myös kopioida kirjoituksen talteen. Tyhmä blogi on muuttunut, niin se ei kopioinut kirjoituksia noin vain. Painoin tallennus-nappulaa. Netti oli simahtanut. Sinne meni kaikki tekstit. Ou jee...