Riikkanen:

Tänään koin todellisen paniikin... Käytin isommat koirat ulkona ennen Neelan agilityä. Tullessamme sisälle kävin hetkeksi makaamaan sägylle, selkäni on todella kipeä. Hetken päästä Siri tulee sängyn viereen kakoen ja apua pyytäen. Kauhistun kun huomaan, että todellakin koiralla on nyt jotain kurkussa ja todella pahasti tukkeena. Vien Sirin vessaan, ettei Neela ja Alli höösää ympärillä. Tungen sormet Sirin kurkkuun, mutta en oikein saa selvää, että mikä on tukkeena?! Hermostun... paniikki...Mitä teen???

Hetken päästä koiran kieli alkaa sinertyä ja oikeasti olen paniikin partaalla. Soitan Terolle. Hän oli juuri lähtenyt käymään kaupungilla.. Soperran hälle ihan ylikierroksilla, että nyt Siri tukehtuu ja etten tiedä mitä tehdä. Minulla ei todellakaan ollut hajua mikä kurkussa oli, koska poistamme kaikki puruluut koirien ulottuvilta, jos emme pysty niitä vahtimaan. Nimittän useasti on käynyt niin, että koira on nielassut liian ison palan ja sitten se alkaa köhiä sitä pois... Eli muutamia kertoja olen saanut poistaa erinäisiä puruluun palasia erinäisistä kurkuista.... Kauhistellen muistelen aikoja jolloin jätin koirille päiväpuhteeksi puruluita kun lähdin töihin! Nyt en enää tee niin, ainoastaan sellaiset luut,joista ei irtoile isoja palasia,kuten rouheluut!

No niin.. siis paniikissa hoputin Teroa kotiin... että en pysty toimimaan itse järkevästi. Tero lupasi tulla niin pian kuin mahdollista. Sillä aikaa soitin eläinlääkäriin ja kerroin tapahtuneen. Siellä luvattiin ottaa meidät heti vastaan.

Sitten puhelu Kaisalle! Kaisahan on pieneläinhoitaja. Hänen rauhallinen otteensa sai minutkin rauhoittumaan. Kaisa luki netistä mitä pitää tehdä ja minä tein työtä käskettyä. En tiedä oliko minun toiminnalla apua vai avautuiko tukos muuten vain, mutta Siri on nyt kunnossa. Missään vaiheessa se ei mennyt tajuttomaksi tms, mutta se sinertynyt kieli sai minut ihan paniikkiin " entä jos tukos ei irtoakaan ja koiralta lähtee taju"... Miten olisin kiiruhtanut lääkäriin???

Mutta kaikki on nyt siis hyvin ja illan kruunasi Neelan viides agility kerta. Viimeinen tätä ensimmäistä kurssia! Neela oli aivan tohkeissaan. Tero tuli mukaan kuvaamaan...Jospa jossain vaiheessa saataisiin matskua tänne blogiinkin asti! Kivaa oli ja nyt täytynee sitten Neela ilmoittaa 5x sisätävään harjoitussessioon, ennen kun päästään sitten seuraavalle tasolle:)

Rengas:

1912620.jpg1912625.jpgPutkessa

1912645.jpgVauhdikasta puuhaa

1912652.jpgAi mitäs nyt tehdään?