Kaisa:
Neela ja Ade kävivät eilen Riikan ja Teron kanssa ultrassa. Neela ei ole tiineenä ja Adelta eläinlääkäri ei nähnyt pentumäärää varmuudella. Karkea arvio on, että pentusia olisi tulossa kahdeksan kappaletta. Tuntuikin, että Aden masu alkoi kasvaa pian astutuksen jälkeen. Nyt astutuksesta taitaa olla kulunut 34 vrk. Riikka ja Ulla päättivät, että Ade käy vielä ensi viikolla uudestaan äitiysneuvolassa.

Lintusia on alkanut saapua pihapiiriimme. Mukava kuulla lintusten laulua pitkästä aikaa. Joutseniakin näkyy välillä, ja jos eivät näköpiiriin satu, niin tööttäilyä kuulee useamman kerran viikossa. Mammiaisen kanssa yksi päivä tuijoteltiin joutsenia, kun liihottivat pihaton yläpuolella.
    Mammiainen on muuten ruvennut avaamaan porttia. Ottaa ilmeisesti kahvasta kiinni ja heittää sen lumeen. Vieläkään tämä mummo ei kuitenkaan ole lähtenyt karkuteille. Mitenkähän on, kun kaikki lumet lähtevät ja nauhojen alla on sitten enemmän tilaa?

Ihmiset ovat heränneet talvihorroksesta tai jotain. Har-Missa on käynyt urakalla porukkaa. Ihmiset esim. näyttävät laittelevan akvaarioitaan kuntoon, sillä kalaset ja kasvit ovat huvenneet nopsaa tahtia myyntialtaistamme. Onneksi uutta lähetystä on tulossa viikon lopulla :) Uusiakin lajeja on tulossa, ainakin kotiloita, joita en ole aiemmin nähnyt. Jalkaosan pitäisi olla musta-keltainen!

Olen kuunnellut ahkerasti Kjell Westön Missä kuljimme kerran -äänikirjaa. Eilen kirjastossa käydessäni katselin hyllystä kirjaversiota. Että minkälainen mötikkä se mahtaakaan olla. Kirja oli kuitenkin lainassa. Kohta olisi kuuntelu-urakka tuon teoksen kohdalta ohitse. Viimeinen cd alkaa, elikäs numero 17. Westö on tehnyt varmasti ison työn penkoessaan historian tietoja: osaa kertoa poliittisia juttuja, urheilun historiasta, Helsingin historiasta, valokuvauksesta jne.  En ihmettele, että Finlandia-ehdokkuudella ja palkinnolla on paiskattu. Mutta on kirjassa tylsiäkin kohtia, jos totta puhutaan. Välillä olen kuunnellut ihan jotain muuta, Muumeja nimittäin :)