Kaisa:
Aloitin tänä aamuna tekemään heposelle aitausta. Kävin hiukan linjaamassa reittiä. Ei siitä niin suora aina pätkästään tule, jos yrittää hyödyntää puustoa mahdollisimman paljon... Pitää vielä jutella Lassen kanssa.
    Kun katkoin pajuja linjaukseen, niin Altti ryöväsi keppejä sen minkä kerkesi. En löytänyt keppejä. Seuraavaksi se lähti juoksemaan työhanska suussa. Ennen kuin ehdin lähteä etsimään hanskaa, niin Altti viiletti merkkiteippirulla suussa. Eikun sitä etsimään pöpeliköstä. Ei löytynyt. Kohta koira juoksee taas rulla suussa...
Ja kun etsin hanskaa, niin löysinkin sellaisen nopeasti metsästä. Ajattelin, jo että "jee". Mutta se olikin eri hanska. Löytyi se oikeakin sitten. Altti on kova varastelemaan. Meillä kun ei ole mitään varastoa vielä, niin Lassen työkalut ovat kuistilla pöydällä. Kaikkia vempaimia löytyy pitkin pihamaata ja pöpelikköjä. Niin ruuvimeisseleitä kuin sähköisiä vempaimiakin.
    Tolpat on aitaukseen tilattu, mutta ne eivät ole vielä saapuneet pihaan. Aitalangat ja eristimet odottavat pussissa. Arvaan, että lanka loppuu kesken. Pitänee sitten ajella tuasen maatalouskauppaan.