Riikka:

Levottoman yön jälkeen on ajatus vähän hukassa. Neelalla oli ilmeisesti vähän ikävä olo, kun pennut jytistelivät masussa... heräsin useaan otteeseen yön aikana, jotta onko se jo synnytyksen aika, mutta eipä ollut. Ensi yökin menee aikalailla kiville. Kaisa tulee koiransa kanssa ja minä kuskaan sekä Kaisan, että koirat yöllä kahden aikaan linttiasemalle. Kaisa siis lähtee Messariin ja minä jään kotia synnyttämään:)

Hirmuisesti olisi kaikenlaista hommaa. Vaikka en mennyt tällä viikolla kuin tiistaina kurssille...vahdin siis Neelaa... ajattelin, että saan paljon tehtyä asioita. Mm. kurssien suunnittelu on ollut jäissä muuton ja kaiken hulinan keskellä. Nooh, eilinenkin meni sitten aivan liian nopsaan. Oriflamejutut onneksi sain hoidettua... ja se veikin useamman tunnin.

Tänään täytyy käydä hoitelemassa asioita ja palata sitten Neelan tueksi. Jospa saisin kurssipäivitykset jonkinlaiseen kuosiin. Tammikuussa osa kursseistani on Kuopiossa... sisätiloissa. Täytyisi markkinoida nekin kurssit, jotta ei mene lämmin tila hukaan.... let`s go siis!

klo: 12.32 niih... lähxin tuossa reilu tunti sitten hyvillä mielillä kohti Har-Mia... Siis... matka tyssäsi jo autotalliin. Auto ei meinannut lähteä käyntiin. Tiedossa onkin ollut se, että akku on ollut heikossa hapessa... Sain kuitenkin auton lopulta käyntiin, mutta pakkohan se oli viedä huoltoon! Kaisa ja kumppanit pitäs saada sinne asemalle yöllä ja jos Peupalle sattuu jotain synnytyksen tiimoilta... niin pitäähän se saada hoitoon ilman auto-ongelmia:( Siis jotta kaikki asiat ei vaan sujusi liian helposti saimme tämmösen vastoinkäymisen ja rahanreiän tälle päivälle....GRRR!

Neelalla on jo hiukan tuskainen olo. Pennut voivat syntyä hetkellä millä hyvänsä:)