Kaisa:
Ei muutes Alvikselle voida anoa C.I.B. arvoa. Ensimmäisen ja viimeisen CACIBin saannin välillä ei ole kulunut yhtä vuotta ja yhtä kuukautta ja Suomesta taitaa olla vasta yksi palkinto. Palkintoja on metsästettävä myöhemmin lisää. Viron valioanomuksen lähetin eteen päin.

Muistin sanoa vasta Riikalle, että Lemmy oli Tallinnassa ja hän käski lähettää Riikalle ja Kirsille terveisiä. Että tässä on nyt terveiset. Ja kovasti kyseli meidän järjestämien mätsäreiden perään. Että eikö sellaisia ala jo kuulumaan.

Ja näyttelyissä tapasin myös ibbepennun varanneen henkilön äidin. Ja sitten vielä kun kirjoitin yorkkipalstalle kuopiolaiselle harrastajalle, niin hän sanoi, että on töissä Riikan uusimmassa työpaikassa. Maailma on välillä pieni :)

Tänä aamuna minulla oli hammaslääkäri. Olin kirjoittanut kalenteriin, että aika on klo. 8. Lähdin siis ajoissa linttipysäkille. Siellä odotteli myös vanhempi nainen. Odoteltiin ja odoteltiin, eikä autoa näkynyt. Lopulta soitin Matkahuoltoon ja sitten sieltä saamaani numeroon. Vuoro ei kuulemma aja kesäaikaan. Sitten kaivelin laukusta hammaslääkäristä saamani ajanvarauslapun, jos aikaa tarvitsee siirtää. Siinä luki, että aika on klo. 9.05. Auto oli pihassa, kun Lasne on lomalla. Eikun hakemaan sitä ja hurruuttelemaan hammaslääkäriin. Paikkasivat, puunasivat ja kuvasivat hampaat yhdellä kerralla, niin ei tarvitse tänä vuonna mennä enää rääkättäväksi. Leuat vaan väpätti, kun en meinannu jaksaa pitää suuta auki.  Korjasivat myös sen hampaan, joka lohkesi, kun puraisin haarukkaa...  Ja oli kuulemma ennättänyt jo hammaskiveä muodostua, vaikka eihän siitä ole kauan, kun hampaat putsattiin. Yksi hammas kai sellaiseen tilaan, että reikä oli siinä rajoilla olisiko pitänyt paikata.

Rakentaminen ei ole nyt edistynyt. Kattotuolit odottavat pihassa ja tänään tulee eristeet. Lasse kyseli jo, että autanko rakentelussa illalla. Kyllähän minä, jos vain osaan.

Ensimmäisten frettipentueiden pitäisi alkaa nyt syntymään. Luulen, että kaikki astutetut naaraat eivät ole tiinehtyneet. Otan kuvia, jos on mistä ottaa ja liitän tänne blogiin.

Metsässä oli iso kakkaläjä. Voiko olla muun kuin itse karhun? Kun tätä asiaa sulattelin, niin äänen takia sydän hyppäsi kurkkuun. Mutta vain metso tai joku muu sellainen lehahti läheltä maasta lentoon. Jospa en tulisi tapaamaan tätä mesikämmentä.